„Lucrurile mărețe încep cu pași mici”, le-a spus ea fanilor lui „Schumi”, în contextul în care aceștia urmează să lanseze pagina campaniei „KeepFightingMichael”.„Împreună sunteţi mai puternici, forţele unite ale mişcării KeepFighting dau curaj celorlalţi”, a adăugat aceasta.

Clubul fanilor germani a anunţat că va lansa o companie pe rețele sociale, cu hashtagul „KeepFighting”, denumire identică cu cea a fundaţiei familiei lui Schumacher, prin care se oferă sprijin victimelor accidentelor.
„Ştim că Michael este pe mâini bune, că primeşte dragoste, siguranţă şi încredere. Michael se poate socoti norocos că are o familie atât de puternică în spatele lui. Ca fan club, îi vom oferi tot sprijinul posibil”, a pus Reiner Ferling, preşedintele clubului.

Cazul lui Michael Schumacher a rămas în continuare un mister. Pe 29 decembrie 2013, septuplul campion mondial la Formula 1 (record neegalat nici până în ziua de astăzi) a suferit un traumatism cranian sever, în urma unui accident de ski.

De atunci, „Schumi” a fost supus la două operații la spitalul din Grenoble (Franța), după care, pe 16 iunie 2014, a fost transferat la un spital din Lausanne (Elveția). Schumacher a fost externat trei luni mai târziu pentru a fi tratat în propria locuință din localitatea elvețiană Gland.