Cunoscut drept un om de afaceri influent, Ilan Laufer are lângă el o soție pe măsură. Puțin știu însă detalii despre Alina, jumătatea omului de afaceri israelian, propus de curând pentru a prelua portofoliul dezvoltării.

Ei bine, Alina Laufer, fosta soție a lui Jorge este o blondă focoasă, cunoscută pentru aparițiile sale televizate.

Alina Laufer este și ea o femeie de afaceri, iar la ora actuală putem spune că este cea mai sexy femeie de demnitar. 

Alina și-a făcut mai multe operații estetice de-a lungul timpului. Astfel, și-a operat nasul, și-a făcut lifting facial, dar şi liposucţii la nivelul abdomenului şi al coapselor. Grăzsimea pe care și-a scos-o, a injectat-o în fese, potrivit Cancan.ro.

Ilan Laufer a provocat un scandal imens pe scena politică românească, după ce l-a acuzat pe Klaus Iohannis de antisemitism. 

Adevărul din spatele poveștii lui Ilan Laufer pare să fie altul. Ilan Laufer a declarat că s-a născut la Maternitatea Polizu din București, însă mai multe publicații din Israel au relatat că el s-a născut la Rishon LeZion, al patrulea cel mai mare oraș din această țară, și a emigrat ulterior în România.

„Dragi români, mă numesc Ilan Laufer, sunt cetăţean român, din părinţi români, născut la Maternitatea Polizu, foarte aproape de Guvern”,a fost o parte din discursul lui Laufer.