Evenimentul Zilei > Actualitate > Cine este și cum arată soția lui Ilan Laufer. Imagini EXPLOZIVE cu FOCOASA BLONDĂ într-un costum de baie MINUSCUL – FOTO
Cine este și cum arată soția lui Ilan Laufer. Imagini EXPLOZIVE cu FOCOASA BLONDĂ într-un costum de baie MINUSCUL – FOTO

Cine este și cum arată soția lui Ilan Laufer. Imagini EXPLOZIVE cu FOCOASA BLONDĂ într-un costum de baie MINUSCUL – FOTO

Ilan Laufer este unul dintre cei mai controversați oameni politici din România, la ora actuală în urma acuzațiilor de antisemitism la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Cunoscut drept un om de afaceri influent, Ilan Laufer are lângă el o soție pe măsură. Puțin știu însă detalii despre Alina, jumătatea omului de afaceri israelian, propus de curând pentru a prelua portofoliul dezvoltării.

Ei bine, Alina Laufer, fosta soție a lui Jorge este o blondă focoasă, cunoscută pentru aparițiile sale televizate.

Alina Laufer este și ea o femeie de afaceri, iar la ora actuală putem spune că este cea mai sexy femeie de demnitar

Alina și-a făcut mai multe operații estetice de-a lungul timpului. Astfel, și-a operat nasul, și-a făcut lifting facial, dar şi liposucţii la nivelul abdomenului şi al coapselor. Grăzsimea pe care și-a scos-o, a injectat-o în fese, potrivit Cancan.ro.

Ilan Laufer a provocat un scandal imens pe scena politică românească, după ce l-a acuzat pe Klaus Iohannis de antisemitism. 

Adevărul din spatele poveștii lui Ilan Laufer pare să fie altul. Ilan Laufer a declarat că s-a născut la Maternitatea Polizu din București, însă mai multe publicații din Israel au relatat că el s-a născut la Rishon LeZion, al patrulea cel mai mare oraș din această țară, și a emigrat ulterior în România.

„Dragi români, mă numesc Ilan Laufer, sunt cetăţean român, din părinţi români, născut la Maternitatea Polizu, foarte aproape de Guvern”,a fost o parte din discursul lui Laufer.