Evenimentul Zilei > Actualitate > Soţia a prins amanta, i-a desfăcut picioarele şi PEDEAPSA E VIRALĂ pe toate continentele. Nu toţi pot suporta detaliile
Soţia a prins amanta, i-a desfăcut picioarele şi PEDEAPSA E VIRALĂ pe toate continentele. Nu toţi pot suporta detaliile

Soţia a prins amanta, i-a desfăcut picioarele şi PEDEAPSA E VIRALĂ pe toate continentele. Nu toţi pot suporta detaliile

Un bărbat şi-a înşelat soţia care era însărcinată. Când a aflat, aceasta nu a stat niciun moment pe gânduri şi a pus la cale un plan pentru a se răzbuna pe amantă.

Soţia, alături de alte patru prietene, şi-a urmărit soţul până la un hotel. Acolo l-au aşteptat să plece şi apoi au intrat în camera peste amantă.

În timp ce prietenele femeii o imobilizau pe amantă, soția i-a introdus în vagin acesteia ardei iuți, i-au făcut poze, în timp ce aceasta era în agonie și au plecat.

Amanta a făcut publice câteva dintre pozele pe care le avea, dar majoritatea au blamat-o pentru acest gest.

Majoritatea oamenilor au fost de acord că amanta trebuia pedepsită, dar au spus că metoda aleasă a fost mult prea dură, scrie The Sun.

„Cum poate avea grijă de noi dacă se întâlnește cu alte fete. O femeie poate distruge o familie. Mai mult, o femeie poate ierta cu ușurință, dar niciodată nu uită. Gelozia este dureroasă și trebuia să afle asta. Sunt oameni care mă urăsc acum, dar așa este viața, nu îi poți mulțumi pe toți”, a declarat Ly, soţia înşelată.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: