Evenimentul Zilei > Actualitate > Soția unui ACTOR CELEBRU a pozat GOALĂ. Imaginile au făcut înconjurul LUMII – Galerie Foto
Soția unui ACTOR CELEBRU a pozat GOALĂ. Imaginile au făcut înconjurul LUMII – Galerie Foto

Soția unui ACTOR CELEBRU a pozat GOALĂ. Imaginile au făcut înconjurul LUMII – Galerie Foto

Rosie Huntington-Whiteley, iubita celebrului actor american Jason Statham, a adus pe lume în urmă cu câteva luni un copil superb, reușind să își recapete silueta în mod miraculos.

La mai bine de jumătate de an de la acest fericit eveniment, Rosie își uimea fanii cu fotografii în costum de baie, imagini în care arăta pur și simplu sezanțional.

Iubita lui Jason Statham a fost destul de discretă pe parcursul sarcinii, dar și după ce a devenit mamă, refuzând să arate fața copilului pe rețelele de socializare.

Rosie și-a încântat fanii de pe Instagram cu fotografii în cele mai fashion outfituri, în postura de gravidă. Totuși, era atât de îmbrăcată încât nu i se puteau vedea prea bine formele. 

Însă, de Ziua Internațională a Femeii, modelul a scos din arhivă și prima fotografie din perioada gravidității, o fotografie pentru care  a renunțat la haine. S-a pozat cu burtica de gravidă la vedere, într-o ipostază nud, ca multe alte vedete de peste Ocean. Imaginea este artistică, alb-negru, iar Rosie este extrem de senzuală, scrie OkMagazine.