Evenimentul Zilei > EVZ Special > Soros distruge SUA din interior. Planul pentru a fi deasupra legii funcționează. Semne ale dominației mondiale
Soros distruge SUA din interior. Planul pentru a fi deasupra legii funcționează. Semne ale dominației mondiale

Soros distruge SUA din interior. Planul pentru a fi deasupra legii funcționează. Semne ale dominației mondiale

William Barr, procurorul general al SUA, îl acuză pe activistul George Soros că „pompează” bani pentru a-i sprijini pentru procurorii progresiști, care nu ar fi interesați de aplicarea legii.

Procurorii progresiști din Statele Unite zguduie sistemul penal. Aceștia acționează pentru dezincrimarea unor delicte, pentru reducerea sau eliminarea pedepselor cu închisoarea și tragerea la răspundere tot mai frecventă a polițiștilor, scrie Foxnews.

Cam așa sunt văzute programele cu care tot mai mulți procurori din SUA își câștigă mandatele, asta spre nemulțumirea procurorilor conservatori, a polițiștilor și, acum, chiar a procurorului general William Barr, care a lansat un avertisment crunt cu privire la ceea ce se întâmplă de fapt în SUA, menționând că totul se îndreaptă spre un eșec colosal.

Procurorul general William Barr a făcut o declarație dură la adresa lui George Soros, în contextul campaniilor pentru alegerea procurorilor districtuali. Donațiile făcute de miliardar pentru aceste campanii ale procurorilor cu vederi progresiste ar avea un efect negativ asupra aplicării legii în mai multe state din SUA, acuză William Barr.

„Avem niște evoluții recente în care a fost văzută implicarea lui George Soros, în special în alegerile democrate unde nu se prezintă mulți alegători, un context în care investirea unor sume mari de bani poate avea un efect important pentru alegerea unor persoane care nu susțin aplicarea legii, care nu urmăresc să aducă infractorii în fața legii și care mai mult urmăresc alte agende sociale”, a spus William Barr.

Mulți dintre procurorii susținuți de Soros au câștigat alegerile. Este vorba despre procurori foarte tineri, care nu au reprezentat niciodată statul într-un proces și care au câștigat în fața unor confrați de breaslă care au zeci de ani de experiență.

Încă din cursul acestei veri Barr a acuzat viziunea pe care o au anumiți „procurori progresiști”: „Apariția în marile noastre orașe a unor procurori districtuali care se văd ca niște reformatori ai „justiției sociale” și care nu fac decât să reducă fondurile poliției este un factor demoralizant pentru polițiști și unul periculos pentru siguranța publică”, spunea William Barr.