Aşadar, George Soros donează 5,1 milioane de dolari înainte de alegerile din 2020 din Statele Unite ale Americii. Este ştiut faptul că finanțatorul miliardar este un donator-cheie al Partidului Democrat.
George Soros a depus  suma în contul noului Comitet de Acțiune Politică (PAC) înaintea alegerilor prezidențiale din Statele Unite ale Americii.  PAC-ul miliardarului evreu, originar din Ungaria, arată că este prima sa implicare concretă în ciclul electoral din 2020.
Cu toate acestea, mega-donatorul liberal nu a dezvăluit ce candidat va primi binecuvântarea sa
Soros a cheltuit mai mult de 20 de milioane de dolari în timpul alegerilor din 2016, donând peste 9 milioane de dolari comitetelor de acțiune politică (PAC) în sprijinul lui Hillary Clinton, iar restul pentru comisii și pentru stimularea electoratului ca să vină la vot. 
Conform înregistrărilor depuse miercuri la Comisia Electorală Federală, miliardarul în vârstă de 88 de ani, a dat startul pentru alegerile din  2020 cu un depozit de 5,1 milioane de dolari în propriul PAC, faţă de  2,1 milioane de dolari pe care i-a donat în 2016, notează jpost.

Te-ar putea interesa și: