Evenimentul Zilei > Actualitate > Sorina Pintea, primul mesaj din arest: „Umilirea și tortura umană trebuie să dispară”
Sorina Pintea, primul mesaj din arest: „Umilirea și tortura umană trebuie să dispară”

Sorina Pintea, primul mesaj din arest: „Umilirea și tortura umană trebuie să dispară”

Pe contul de Facebook al Sorinei Pintea a fost postat un mesaj virulent, care contestă tratamentul la care este supus fostul ministru al Sănătății

Pe pagina de Facebook a Sorinei Pintea a fost postat, un mesaj, miercuri seară, în care se vorbește despre tratamentul inuman la care este supus fostul ministru al Sănătății. Cei care îi administrează contul vorbesc despre faptul că Pintea nu a primit asistență medicală deși este grav bolnavă.

„Suntem împotriva a tot ceea ce înseamnă nerespectarea dreptului la o justiție corectă și nu vrem o țară a cărei justiție umilește oameni și le afectează starea de sănătate. Justiția să facă dreptate și atât. Este inuman să lași un om ce suferă de o boală gravă, care îi pune în pericol în fiecare clipă viața, fără asistență medicală specializată și permanentă! Unde este pericolul social în raport cu umilirea și pericolul medical?!

Să nu uităm că și copiii României văd asta. Umilirea și tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor, europenilor, oamenilor!
Nimeni nu a stabilit că Sorina Pintea este vinovată! Ajunge! Adevărul va învinge!
#respect #demnitate #stopabuzurilor #incetatitortura #justiție

Echipa Sorinei”, a fost mesajul postat pe contul Sorinei Pintea.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.