Evenimentul Zilei > EVZ Play > Sorin Roșca Stănescu își cere iertare. Momente senzaționale pe EVZ PLAY
VIDEO

Sorin Roșca Stănescu își cere iertare. Momente senzaționale pe EVZ PLAY

Urmăriți pe pagina noastră de Facebook și pe canalul de Youtube EVZ CAPITAL înregistrarea de la lansarea cărții ”S.R.S. - Nașul presei românești”, o carte dialog dintre Sorin Roșca Stănescu, Dan Andronic și Alice Barbu.

În timpul discursului său, SRS a uimit pe toată lumea când și-a cerut iertare pentru greșeli făcute de membrii ai familiei sale. Multe alte dezvăluiri s-au făcut în luările de cuvânt. În volumul „S.R.S – Nașul presei din România” vei găsi lucruri neștiute legate de culisele presei dinainte de 1990 și după, informații despre gazetari sau patroni de presă, afaceriști, miliardari, generali din serviciile secrete și amănuntele unor scandaluri pe care Nașu’ nu le-a detonat până azi.

Cum a ajuns să-l deconspire Virgil Măgureanu pe Sorin Roșca Stănescu Misterul din spatele morții lui Dinu Patriciu Un lider politic acuzat de homosexualitate în facultate.

Cum a folosit Traian Băsescu această informație? Sorin Roșca Stănescu recunoaște că este vinovat pentru corupția din presă Relația cu Regele Mihai I și Familia Regală Sorin Roșca Stănescu a fost agentul de influență al unei mari puteri Florian Coldea știa de dinainte că Sorin Roșca Stănescu avea să ajungă în închisoare.

Acestea sunt doar câteva din subiectele dezvăluite și analizate pe larg în cele 292 de pagini ale cărții „S.R.S – Nașul presei din România”. Cartea poate fi găsită începând de astăzi la toate punctele de difuzare a presei, dar și prin comandă online pe www.agoramag.ro

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: