Potrivit acestui sondaj, realizat de institutul condus de Mirel Palada, pe primul loc în preferințele românilor la capitolul notorietate se află Mircea Badea, cu 89 la sută, o notorietate egală cu cea unui președinte sau prim-ministru.

Pe locurile următoare se situează CTP, Mihai Gâdea, Ion Cristoiu. La acest capitol, Rareș Bogdan este surclasat de Cozmin Gușă, mult mai cunoscut decât noua vedetă a politicii de dreapta, fostul său coleg de la Realitatea TV.

Cea mai cunoscută vedetă TV de la România TV este Victor Ciutacu, iar de la B1 TV apare Silviu Mănăstire. În același clasament au mai fost incluse nume cunoscute din zona TV, pe care le puteți regăsi în tabelul de mai jos.

Lucrurile stau însă cu totul altfel la capitolul încredere, unde pe primul loc se află CTP (37 la sută), urmat la mică distanță de editorialistul EvZ Ion Cristoiu (34 la sută), următoarele poziții fiind ocupate de Alessandra Stoicescu (31 la sută), Mihai Gâdea (29 la sută) și Victor Ciutacu (25 la sută). 

La nivelul de încredere acordat de români, Rareș Bogdan este înaintea lui Cozmin Gușă, chiar dacă la o diferență mică: 19 procente pentru Rareș Bogdan, 16 procente pentru Cozmin Gușă.

Sondajul a fost prezentat de Victor Ciutacu pe pagina sa de FB, acesta dând și câteva explicații privind eventualele absențe. Despre Mugur Ciuvică a spus că-l" bagă la doctori", o aluzie la cariera acestuia de medic care nu a profesat niciodată, fiind nelipsit în platoul Antenei 3. Absențele lui Moise Guran și Ionuț Cristache nu au fost comentate de realizatorul România TV.

Te-ar putea interesa și: