Evenimentul Zilei > Actualitate > Sondaj EVZ. Sunteţi de acord cu decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a organiza un referendum care vizează lupta împotriva corupţiei şi asigurarea integrităţii funcţiei publice?
Sondaj EVZ. Sunteţi de acord cu decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a organiza un referendum care vizează lupta împotriva corupţiei şi asigurarea integrităţii funcţiei publice?

Sondaj EVZ. Sunteţi de acord cu decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a organiza un referendum care vizează lupta împotriva corupţiei şi asigurarea integrităţii funcţiei publice?

Sondaj EVZ. Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat, luni, că va începe demersurile pentru organizarea unui referendum, prin care cetăţenii să-şi exprime punctul de vedere cu privire la legea graţierii şi modificarea codului penal.

Sondaj EVZ. Preşedintele Klaus Iohannis a declanşat, marţi, procedura privind organizarea unui referendum naţional prin care poporul să-şi exprime voinţa cu privire la următoarea problemă de interes naţional: continuarea luptei împotriva corupţiei şi asigurarea integrităţii funcţiei publice, potrivit unui comunicat de presă.   

Astfel, şeful statului a transmis o scrisoare preşedinţilor celor două Camere, solicitând consultarea Parlamentului cu privire la problema sus menționată.

Referitor la declanșarea unui referendum național a fost informat și prim-ministrul Sorin Grindeanu, potrivit aceluiaşi comunicat.

În acest context, sunteţi de acord cu decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a organiza un referendum care vizează lupta împotriva corupţiei şi asigurarea integrităţii funcţiei publice?

(function(t,e,s,c){var o,n,i;t.SMCX=t.SMCX||[],e.getElementById(c)||(o=e.getElementsByTagName(s),n=o[o.length-1],i=e.createElement(s),i.type=”text/javascript”,i.async=!0,i.id=c,i.src=[„https:”===location.protocol?”https://”:”http://”,”widget.surveymonkey.com/collect/website/js/pVrsJ_2Bb70OAqjslVx8APZzt1uqiQFBS5WIScQo5sUiJw8_2FkRcas4HsL7cwSm37hy.js”].join(„”),n.parentNode.insertBefore(i,n))})(window,document,”script”,”smcx-sdk”);
Create your own user feedback survey

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: