Evenimentul Zilei > Actualitate > SONDAJ EVZ. Iohannis a pierdut casa din Sibiu. Va recurge şeful statului la o nouă cale de atac?
SONDAJ EVZ. Iohannis a pierdut casa din Sibiu. Va recurge şeful statului la o nouă cale de atac?

SONDAJ EVZ. Iohannis a pierdut casa din Sibiu. Va recurge şeful statului la o nouă cale de atac?

Președintele Klaus Iohannis a pierdut, definitiv, dreptul de proprietate asupra uneia dintre cele șase case deținute la Sibiu, conform unei decizii luate de magistraţii Curţii de Apel Piteşti. Prin pierderea acestui proces, părțile din dosar se pot îndrepta contra șefului statului, pentru a cere poprirea salariului său, astfel încât prejudiciul să poată fi recuperat.
(function(t,e,o,s){var n,c,i;t.SMCX=t.SMCX||[],e.getElementById(s)||(n=e.getElementsByTagName(o),c=n[n.length-1],i=e.createElement(o),i.type=”text/javascript”,i.async=!0,i.id=s,i.src=[„https:”===location.protocol?”https://”:”http://”,”widget.surveymonkey.com/collect/website/js/9MZXiDR3Jhjvsj_2F2G7olzl_2FfxvMvyOWbq6b13nCppc7s91Y_2BZ1TFaNuoTf2UteRb.js”].join(„”),c.parentNode.insertBefore(i,c))})(window,document,”script”,”smcx-sdk”);
Create your own user feedback survey

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: