Evenimentul Zilei > Actualitate > CEI MAI PROŞTI ŞOFERI din istorie. Văzându-i, chiar şi începătorii se vor simţi profesionişti. Galerie foto
CEI MAI PROŞTI ŞOFERI din istorie. Văzându-i, chiar şi începătorii se vor simţi profesionişti. Galerie foto

CEI MAI PROŞTI ŞOFERI din istorie. Văzându-i, chiar şi începătorii se vor simţi profesionişti. Galerie foto

Unii oameni chiar nu au o nicio idee despre cum să parcheze sau cum să conducă o mașină, chiar și după ce și-au luat carnetul de conducere.

Galeria foto atașată acestui articol vă propune o colecție impresionantă de oameni care au reușit să întreacă imaginația oricărui om normal la cap și să întoparcă pe dos codul rutier.

Am avea tendința să credem că este vorba în special despre femei, rămânând în clișeul potrivit căruia femeile sunt mult mai slabe la șofat decât bărbații. Pozele arată cu totul și cu totul altceva.

Dacă unora le-a fost lene să dea zăpada jos de pe parbriz, alții sunt atât de atenți la drum, încât nici nu realizează când intră din plin într-un drum în construcții.

Vă invităm să urmăriți cu atenție galeria foto de mai sus și să decideți care este până la urmă cel mai prost șofer din lume.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.