Evenimentul Zilei > Social > SCANDAL la Primăria Capitalei! Ce s-a întâmplat cu șoferul care a condus mașina instituției pe linia de tramvai
SCANDAL la Primăria Capitalei! Ce s-a întâmplat cu șoferul care a condus mașina instituției pe linia de tramvai

SCANDAL la Primăria Capitalei! Ce s-a întâmplat cu șoferul care a condus mașina instituției pe linia de tramvai

Scandal la Primăria Capitalei, după ce o imagine cu un șofer, angajat al instituției, a fost surprins conducând pelinia de tramvai. Angajatul a fost concediat marți.

Bogdan Stroe, consilier general USR a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care o mașină cu numărul de înmatriculare B.01.PMB a fost surprinsă pe linia de tramvai, dincolo de gardul care desparte acest mijloc de transport în comun de carosabil și de coloana interminabilă de mașini de pe bulevardul Colentina.

„De curând, a fost finalizată montarea gardurilor care separă linia de tramvai de restul benzilor pe Șoseaua Colentina și Calea Moșilor. Această lucrare a dus la scurtarea semnificativă a timpului de parcurs al tramvaiului 21, care asigură transportul locuitorilor din cartierul Colentina către metrou (stația Obor) și centrul orașului. Ce e șocant în poză alăturată este că probabil tocmai un reprezentant al primăriei (observați numărul B-01-PMB), instituția care a inițiat acest proiect, încalcă cu nonsalantă regulile, circulând pe linia de tramvai în ciudă gardurilor recent montate. Voi face demersurile necesare pentru identificarea și pedepsirea acestui sofer”, a scris Bogdan Stroe pe Facebook. 

După apariția fotografiei, Primăria Capitalei a lămurit situația, comunicând că angajatul respectiv a fost concediat.

„Primarul general, Gabriela Firea, nu circulă și nu a circulat niciodată cu acest autoturism, edilul Capitalei având la dispoziție o mașină Dacia Duster. La volanul autoturismului respectiv se află un angajat al PMB care, în urmă incidentului, a fost concediat. Întrucât imaginile propagate în mediul online sunt însoțite de un mesaj fals, tendențios, care aduce grave prejudicii de imagine primarului general, Gabriela Firea, edilul șef își rezervă dreptul de a-i acționă în judecată pe autorii acestor mesaje denigratoare”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.