Evenimentul Zilei > Social > Șofer mort în urma unei confuzii a poliției. L-au urmărit pentru că ar fi avut armă. Ce era de fapt ”pistolul”
Șofer mort în urma unei confuzii a poliției. L-au urmărit pentru că ar fi avut armă. Ce era de fapt ”pistolul”

Șofer mort în urma unei confuzii a poliției. L-au urmărit pentru că ar fi avut armă. Ce era de fapt ”pistolul”

Incident incredibil și absurd deopotrivă în trafic:.Un șofer a murit după ce a fost urmărit de poliție pentru că ar fi avut un pistol.

Un şofer a decedat, în noaptea de luni spre marţi, într-un accident produs în municipiul Râmnicu Vâlcea. Anterior fusese urmărit în trafic de poliţişti, în urma unui apel la 112 care anunţa că acesta are un pistol asupra sa.

Totuși, în urma verificărilor făcute în maşină s-a constatat că pistolul era de fapt o brichetă nefuncţională, informează IPJ Vâlcea.

Arma periculoasă era… o brichetă

„În data de 24 august, ora 02,34, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se afla împreună cu alţi prieteni în municipiul Râmnicu Vâlcea, bulevardul Dem Rădulescu, un alt bărbat la volanul unui autoturism le-a arătat un pistol după care ar fi plecat de la faţa locului. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au intervenit imediat în zonă pentru depistarea autoturismului, însă, în momentul în care a fost oprit, şoferul a demarat cu viteză de lângă echipajul de poliţie, care a pornit în urmărirea lui”, precizează IPJ Vâlcea.

Conform sursei citate, la o intersecţie, şoferul urmărit a intrat în coliziune cu un alt autoturism şi a murit. Bărbatul avea 50 de ani şi era din municipiul Curtea de Argeş.

„În urma verificărilor efectuate a fost găsit în autoturism şi pistolul în cauză, acesta dovedindu-se a fi o brichetă nefuncţională. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, mai informează IPJ Vâlcea, potrivit Știrile Pro TV.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: