Evenimentul Zilei > Actualitate > SODOMA şi GOMORA. Cum arată localitatea cu cele mai multe PROSTITUATE pe cap de locuitor | GALERIE FOTO
SODOMA şi GOMORA. Cum arată localitatea cu cele mai multe PROSTITUATE pe cap de locuitor | GALERIE FOTO

SODOMA şi GOMORA. Cum arată localitatea cu cele mai multe PROSTITUATE pe cap de locuitor | GALERIE FOTO

Satul Vadia din India a devenit celebru în întreaga lume, după ce s-a aflat că aproape toate femeile, undele dintre ele neavând mai mult de 12 ani, sunt obligate să se prostitueze.

  Fotomodelele cu SÂNII GOI s-au dat cu sania într-un SHOW MONSTRU. Imagini FIERBINŢI de la ZERO GRADE | FOTO 

Bărbaţii din comunitatea Saraniya, un trib nomad cu 50.000 de suflete, au lucrat, pe vremuri, ca luptători pentru armata britanică.

După independenţa Indiei din 1947, femeile din comunitate, al căror rol era cel de “animatoare” pentru soldaţi şi luptători, au fost obligate să intre în industria sexului, ca o modalitate pentru bărbaţi de a câştiga bani fără să muncească.


  O femeie FATALĂ a fost SPIONATĂ în timp ce făcea VIDEOCHAT. Este ULUITOR ce scenă FIERBINTE au surprins VECINII | VIDEO 

Deşi au primit terenuri de la guvernul Indian pentru a reuşi să-şi câştige pâinea, bărbaţii comunităţii nu au încetat să-şi exploateze fiicele şi surorile.

În martie 2012, satul a intrat în atenţia lumii, după ce activiştii pentru drepturile omului au organizată prima ceremonie de căsătorie în masă. Aceştia consideră că organizarea unui astfel de eveniment le va împiedica pe tinerele femei să aibă parte de o soartă similar cu cea a mamelor lor, care lucrează, în continuare, ca prostituate.

Imaginile din GALERIA de mai sus sunt incredibile.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: