Potrivit Flux24, jurnalistul a lăsat şi o scrisoare de adio în care aduce acuzaţii grave primarului arestat din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, şi pe Episcopul Maramureşului şi Sătmarului, Justinian. 

Butuza transmite că a făcut acest gest, deoarece a fost lăsat pe drumuri de mama şi fratele său acum mai mulţi ani. Acesta stătea cu chirie şi nu reuşea să se întreţină singur. În luna iulia datoriile lui ar fi ajuns la 13.700 de lei. 

Jurnalistul era bolnav, iar spre finalul scrisorii mărturiseşte că a încercat toate leacurile. Totdată, el a cerut să fie sunată fiica lui imediat cum trupul neânsufleţit va fi găsit. 

În scrisoarea de adio, Butuza îl acuză pe primarul arestat din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, care s-ar fi folosit de jurnalist. El spune că toate articolele pe care Cherecheş le semna în ziare erau scrise de el şi nu ar fi primit niciun ban pentru acest favor. 

Totodată, el aduce acuzaţii grave şi cu privire la Episcopul Maramureşului şi Sătmarelui, Justinian, pe care îl prezintă ca fiind un "huligan" şi un "bandit". Butuza spune că acesta ar fi nenorocit o femeie cu care avea o relaţie. În urma acestui scandal, femeia ar fi încercat să se sinucidă şi a rămas mutilată. 

Jurnalistul mai spune că primarul Cherecheş i-ar fi dat sume enorme de bani Episcopului. 

Scrisoarea de adio integrală: 

Sursă foto: Flux24