Evenimentul Zilei > Social > ȘOCANT! Și-a ASCUNS tatăl mort într-o ladă FRIGORIFICĂ. MOTIVUL este surprinzător. VIDEO
ȘOCANT! Și-a ASCUNS tatăl mort într-o ladă FRIGORIFICĂ. MOTIVUL este surprinzător. VIDEO

ȘOCANT! Și-a ASCUNS tatăl mort într-o ladă FRIGORIFICĂ. MOTIVUL este surprinzător. VIDEO

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 71 de ani a fost găsit într-o ladă frigorifică într-o comună din Albă. Fiul bătrânului a fost reținut. În cursul anchete, polițiștii au descoperit că bătrânul trăia , la propriu, pe un munte de bani. Acesta strânsese suma de 36.000 de lei din pensia lunară pe care o primea.

Cadavrul unui  bărbat în vârstă de 71 de ani, din localitatea Galda de Jos, județul Albă, a fost găsit într-o ladă  lada frigorifică. Fiul bătrânului, în vârstă de 39 de ani, a fost reținut de poliție. Acesta a afirmat că și-a pus tatăl în congelator fiindcă intrase în panică.

Alarma dispariției bătrânului a fost dată de postașul satului, care nu l-a găsit pe bătrân acasă când a vrut să-ia ducă pensia.  Postașul a contactat un nepot al bătrânului și acesta a anunțat dispariția bătrânului. 

Pensionarul suferea de un handicap sever, nu avea picioare și se deplasa cu ajutorul scaunului cu rotile. La întrebările polițiștilor legate de dispariția  bătrânului, fiul acestuia a declarat că bătrânul a plecat într-o localitate vecină, la o rudă. 

Bătrânul trăi într-o mizerie greu de descris,alături de fiul său. În ciuda sărăciei aparente, bătrânul dormea, la propriu, pe un munte de bani. Polițiștii au găsit în cursul anchetei încheiate vineri dimineața, o mare sumă de bani ascunsă în salteaua în care dormea bătrânul. Bătrânul strânsese suma de 36.000 de lei.  O parte din bani au fost roși de șobolani și chiar târâți de aceștia în găurile lor.  Vecinii spun că toată casa era plină de șobolani și că aceștia mișunau peste tot. 
Bătrânul încasa o pensie în valoare de 2.500 de lei și fiul acestuia încasa o indemnizație pentru însoțitor de persoană cu handicap. Cu toate acestea, cei doi trăiau într-o mizerie cruntă. 

Oamenii legii au făcut verificări în locuință și au descoperit trupul bărbatului în lada frigorifică. 

Postașul este ultimul care l-a văzut pe bătrân în viață, la începutul lunii decembrie, conform alba24.ro.

Anchetatorii au transmis că pe cadavru nu au fost descoperite urme de violență.  Sâmbătă se va efectua necropsia cadavrului și polițiștii vor stabili mai clar în ce condiții s-a produs moartea.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.