Ian Naude, "avea acces la cheile unui magazin de dulciuri, dulciuri pe care le-a folosit pentru a-și ademeni victimele", potrivit libertatea.ro
Instanța din Liverpool a auzit cum bărbatul a violat minora în mașina lui și a filmat scenele barbare cu telefonul mobil. Imaginile au fost difuzate în fața juriului.

Naude care este tatăl al unui copil era deja investigat pentru infracțiuni sexuale când a devenit student la școala de ofițeri în aprilie 2017. 
El a fost găsit vinovat pentru alte patru încercări de a ademeni minori cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani în vederea comiterii de abuz sexual. Pedofilul își găsea victimele folosind un cont fals de Facebook. Bărbatul a scris unei victime: „Oh, ai doar 13 ani…este atât de sexy…te supără diferența de vârstă?”. Atunci când victima nu i-a răspuns, polițistul pedofil a bombardat-o pe fetiță cu mesaje: „Ești suficient de mare, baby. Fetele fac sex când au 10 sau 11 ani”. 

De asemenea, Naude le-a trimis fetelor poze cu el nud și le-a cerut și lor astfel de imagini. Atunci când minorele refuzau, el le amenința. 

Cazul polițistului va fi reluat în instanță pe 13 decembrie. 
 

 

Te-ar putea interesa și: