Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘOCANT! Cadavru decapitat descoperit în barajul Firiza, de lângă Baia Mare
ȘOCANT! Cadavru decapitat descoperit în barajul Firiza, de lângă Baia Mare

ȘOCANT! Cadavru decapitat descoperit în barajul Firiza, de lângă Baia Mare

Pompierii și polițiștii din Baia Mare au fost alertați pe numărul unic 112, după ce în lacul de acumulare de la Firiza, a fost văzut, plutind, un cadavru, într-o zonă greu accesibilă.

Descoperirea a fost făcută, miercuri, în jurul orei 14.00, de un locuitor din Baia Mare, care a ieșit la pescuit. La un momentul dat, omul a observat cadavrul plutind și a sunat la 112. În momentul în care pompieri, care au scos cadavrul din apă, au avut surpriza să constate că trupul nu avea cap. Așa se face că pompierii au reluat căutările în zona respectivă și au avut altă surpriză, să descopere în apropiere și capul lipsă.

La fața locului au ajuns polițiștii de la criminalistică și de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Maramureș, careau au deschis o anchetă pentru o moarte suspectă. “Miercuri, în jurul orei 14.00, Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată că în zona Barajului Firiza se află o persoană decedată. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare care desfăşoară verificări în vederea identificării persoanei şi stabilirii circumstanţelor în care a decedat”, a declarat Florina Meteș, de la IPJ Maramureș.

Surse judiciare din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș susțin că este prematur să se vorbească despre o crimă, urmată de decapitarea victimei, deoarece starea de putrefacție a cadavrului este foarte avansată. ”Autopsia ne va spune dacă este vorba despre un omor sau nu”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: