Evenimentul Zilei > Monden > Șoc pentru Antena 1! Vulpița a ajuns în atenția CNA
Șoc pentru Antena 1! Vulpița a ajuns în atenția CNA

Șoc pentru Antena 1! Vulpița a ajuns în atenția CNA

CNA pune capăt aparițiilor televizate ale vulpiței. Pentru cei care nu sunt în temă, în ultima vreme, la emisiune Acces Direct, a fost prezentată în mod obsesiv o telenovela legată de viața Veronică și a lui Viorel Stegaru, doi soți din Vaslui.

În urmă cu o lună,  Veronica venea la televizor alături de soțul ei, Viorel, spunând că a fost violată de 3 bărbați.Ulterior, s-a aflat că totul este o minciună și că totul s-a petrecut cu acordul Veronicăi.

Veronica s-a obișnuit cu statul de vedetă și a făcut orice pentru a rămne pe sticlă.  Situații penibile, val de reacții din partea oamenilor, dar și numeroase critici – toate aceste elemente au făcut deliciul telespectatorilor zile întregi, iar Acces Direct a profitat din plin de context.

La scurt timp, CNA a transmis un mesaj extrem de dur, subliniind faptul că orele la care se difuzează telenovela vulpiței este una nepotrivită, căci și minorii pot sta în fața televizorului.

„Să nu vă gândiți nicio secundă ce fel de modele aduceți în societate, în fața tinerilor care s-ar putea uita la acea oră la emisiunea respectivă, mie mi se pare incredibil”, a spus Radu Herjeu, membru CNA, scrie Cancan.