Evenimentul Zilei > Monden > Șoc la Kanal D. A văzut moartea cu ochii. Doar un miracol a salvat-o de la o tragedie
Șoc la Kanal D. A văzut moartea cu ochii. Doar un miracol a salvat-o de la o tragedie

Șoc la Kanal D. A văzut moartea cu ochii. Doar un miracol a salvat-o de la o tragedie

Vineri seara, fosta iubită a lui Jador din casa Puterea Dragostei a fost la un pas de moarte de Autostrada A3 din România. Ella a povestit totul fanilor din mediu online și susține că, deși este de multe ori neatentă la volan, de data aceasta nu ea a fost cea vinovată.

Ella, fosta iubită a lui Jador din casa Puterea Dragostei, a trecut vineri seara printr-o spaimă de zile mari. Frumoasa brunetă le-a povestit fanilor din mediul online cum era să fie implicată într-un accident pe Autostrada A3. Ea susține că i se putea întâmpla oricui așa ceva și doar o minune a făcut ca mașina ei să scape fără zgârieturi. Deși a trecut printr-o mare sperietură, acum ea îi mulțumește lui Dumnezeu că nu a pățit nimic.

Mașina pe care Ella o conducea a reușit să evite la timp un alt autovehicul care a frânat brusc. Pe rețelele de socializare, bruneta a povestit fanilor întâmplarea și trage un semnal de alarmă pentru cei care nu sunt atenți la volan. După ce a trecut printr-o spaimă, fosta iubită a lui Jador a conștientizat că în doar câteva secunde se poate întâmpla o tragedie.

„Eram pe A3. Sunt împreună cu niște prieteni. În fața mea erau două mașini. Au frânat dintr-odată, iar din spate am auzit o bușitură: buff!

Mulțumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat nimic. Nici măcar n-a fost zgâriată mașina. Am oprit mașina inclusiv mai devreme în peco și nu avea nimic”, a povestit Ella de la Puterea Dragostei pe Instagram.

Fosta iubită a lui Jador a învățat o lecție din această sperietură! Trebuie să fim mult mai atenți la volan

Frumoasa brunetă recunoaște că și ea este de multe ori neatentă atunci când conduce, însă de data aceasta susține că nu a fost vinovată.

„Nu a fost vina mea. Domnul din spate n-a păstrat distanța legală. Putea să i se întâmple oricui asta”, a completat Ella Tina.

Fosta iubită a lui Jador le-a mărturisit fanilor că a învățat ceva din această experiență și le-a promis că va fi mult mai atentă când se va urca la volan. Nu este ea vinovată pentru acest incident, însă a tras o mare sperietură atunci când a auzit bufnitura. A crezut în acel moment că totul se va termina extrem de urât. Ella susține că doar un miracol a salvat situația și îi mulțumește lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat nimic grav.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.