Evenimentul Zilei > Actualitate > Șoc la Chefi la cuțite. Vedeta a fost dată în judecată pentru o datorie uriașă
Șoc la Chefi la cuțite. Vedeta a fost dată în judecată pentru o datorie uriașă

Șoc la Chefi la cuțite. Vedeta a fost dată în judecată pentru o datorie uriașă

Blonda care a făcut furori la „Chefi la cuțite”, Amalia Bellantoni, se confruntă cu o mare problemă. Un gigant de pe piața de energie a dat-o în judecată pentru o presupusă datorie uriașă.

Astfel, Amalia Bellantoni este citată, luna viitoare, în fața magistraților de la Judecătoria Călărași, unde un furnizor de energie electrică a deschis un proces, în încercarea de a o executa silit pe fosta concurentă de la „Chefi la cuțite”.

Ea a declarat că datoriile invocate de firma care a dat-o în judecată ar fi unele fictive, întrucât furnizorul de energie electrică a emis facturi după facturi, estimând un consum mediu, deși în imobilul respectiv nu locuiește nimeni de mai bine de un an, iar consumul era zero.

Amalia Bellantoni se va apăra singură în proces

„Furnizorul de energie electrică a invocat faptul că a emis facturi cu un consum estimativ, însă eu nu am primit nicio factură. Este vorba despre un apartament din Călărași, în care nu locuiește nimeni, de când cu pandemia. Așadar, nu avea cum să existe consum. Nu m-au căutat, nu mi-au trimis notificare, nu m-au contactat pe nicio cale. Nici măcar n-au venit să verifice indexul. M-am trezit direct dată în judecată. Firma susține că aș avea datorii de 12.000 de lei”, a declarat, „Scorpia” de la „Chefi la cuțite”, pentru spynews.ro.

Amalia Bellantoni a explicat că la întâmpinarea la cererea de chemare în judecată a anexat mai multe probe ce demonstrează că nu numai că nu are datorii, ci că, de-a lungul timpului, a și achitat în avans 1.000 de lei și că este „pe minus” cu această sumă, pentru că de fiecare dată plătea mai mult decât era valoarea facturii.

„Mă apăr singură în proces, fiindcă nu vreau să plătesc un avocat cu 10.000 de lei, în condițiile în care pot demonstra cu documente că am dreptate. Este un abuz al companiei respective și sunt convinsă că judecătorii vor constata acest lucru după ce vor analiza probele depuse la dosar”, a mai adăugat „Sicilianca lui chef Scărlătescu”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: