Evenimentul Zilei > Monden > Șoc în familia lui Culiță Sterp. Au făcut anunțul trist cu ochii în lacrimi. A murit în comă alcoolică
Șoc în familia lui Culiță Sterp. Au făcut anunțul trist cu ochii în lacrimi. A murit în comă alcoolică

Șoc în familia lui Culiță Sterp. Au făcut anunțul trist cu ochii în lacrimi. A murit în comă alcoolică

Miercuri seara vine cu o veste tristă pentru apropiații familiei Sterp. Iancu, cel mai mic dintre frați, a anunțat trecerea în neființă a lui “Ion Șmecherul”. Bărbatul a fost ajutat de cei doi frați să își construiască o nouă casă, însă băutura i-a pus capac.

“Ion Șmecherul” a fost un personaj extrem de îndrăgit în mediul online. Acesta a devenit cunoscut de publicul larg datorită clipurilor postate de frații Sterp, însă și datorită carismei sale. Tânărul era plin de viață și aducea mereu un zâmbet pe buzele tuturor atunci când apărea în vlogurile lui Iancu Sterp. În urmă cu doar un an, familia Sterp l-a ajutat pe bărbat să își construiască o casă. Mulți internauți au contribuit la îndeplinirea acestui vis, donând bani pentru materiale.

În urmă cu puțin timp, Iancu Sterp a postat o imagine în care “Ion Șmecherul” era extrem de fericit în fața casei sale, alături de cei care l-au ajutat să o construiască. Vedeta a făcut o postare emoționantă, prin care anunța decesul lui Ion. În mesajul emoționant sunt alese cu grijă doar cuvinte de laudă, fără să se precizeze motivul exact al decesului.

“Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece îi ridicasem casa lui Ion, iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima dată avea propria lui locuință. Cu durere în suflet vă anunț că omul care era mereu plin de viață, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion Șmecherul, a încetat din viață! Vestea proastă am primit-o chiar acum și voiam să o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu să-l odihnească în pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a scris Iancu Sterp, în dreptul fotografiei.

“Ion Șmecherul” a murit în comă alcoolică. Culiță Sterp este cel care a vorbit despre ultima lună din viața tânărului

Dacă Iancu a preferat să aducă doar cuvinte de laudă celui care a trecut în neființă, Culiță Sterp a decis să vorbească deschis despre motivul care a dus la această tragedie. Într-o postare făcută pe rețelele de socializare, artistul a mărturisit că “Ion Șmecherul” era în concediu de aproximativ o lună, iar în toată această perioadă a consumat zilnic alcool. Miercuri a intrat în comă alcoolică, iar organismul a cedat.

“Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu când ești dependent. El, de o lună de zile, era în concediu și a cam băut în fiecare zi, astăzi a intrat în comă alcoolica și, din păcate, nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a anunțat Culiță Sterp, pe o rețea socială.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.