Evenimentul Zilei > EVZ Play > Șoc în coaliție: Vlad Voiculescu, remaniat! Motivele pentru care cei de la PNL nu-l mai înghit pe ministru
VIDEO

Șoc în coaliție: Vlad Voiculescu, remaniat! Motivele pentru care cei de la PNL nu-l mai înghit pe ministru

Liberalul Florin Roman spune ca ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a scapat haturile pandemiei din maini si cere ca acesta sa fie remaniat.

Florin Roman, deputat PNL, a avut un discurs dur la adresa lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății. Politicianul a vorbit în emisiunea lui Robert Turcescu de pe evz.ro, despre tensiunile din Coaliția de guvernare. Și despre atacurile lansate dinspre alianța USR-PLUS.

„Unele atacuri lansate sunt dure, unele sunt fumigene. Vlad Voiculescu a scăpat total hățurile din mână în privința gestionării pandemiei. Are nenumărate acuzații publice aduse de breaslă. Care certifică faptul că domnul Vlad Voiculescu și-a văzut de cu totul altceva decât de pandemie. Lipsa domniei sale din spațiul public, din spitale, din munca de teren, așa cum ne obișnuise domnul Nelu Tătaru, ne arată că Ministerul Sănătății nu este condus de Vlad Voiculescu.” A spus Florin Roman.

De ce nu mai este agreat Vlad Voiculescu de cei de la PNL

„Ci de această doamnă, secretar de stat, care apare seara și ne spune că e bine să carantinăm Bucureștiul, iar a doua zi își nuanțează poziția. Eu știu foarte clar că în data de 23 decembrie când domnul Vlad Voiculescu și-a început mandatul, el a luat în gestiune o Românie care tocmai încheiase valul al doilea al pandemiei. Cu peste 1543 de paturi pregătite pe secțiile ATI și practic tot ceea ce avea nevoie pentru a prelua un mandat în pandemie cu măsuri suplimentare.” A mai continuat deputatul.

Florin Roman aafirmat că ministrul Sănătății nu a făcut nimic concret în pandemie. „Or domnul Voiculescu nu a făcut nimic în acest sens, practic timp de 3 luni de zile s-a certat cu primarii pe descentralizarea centrelor de vaccinare, s-a certat cu acel colonel Gheorghiță, care conduce Comitetul Național de Vaccinare. S-a certat cu toată lumea, practic. Cu partidul Național Liberal, cu prim-ministrul, cu toată lumea.

Din punctul meu de vedere a uitat cel mai important lucru: pandemia. Și faptul că Ministerul Sănătăți este principalul gestionar al acestei situații.”

Întrebat de Robert Turcescu dacă se impune remanierea lui Vlad Voiculescu, Florin Roman a spus. „Șirul de bâlbe făcute de domul Voiculescu, atacurile succesive la adresa partenerilor de Coaliție și a prim-ministrului, înseamnă că timingul pentru domnul Voiculescu a expirat. Și cred că după această nouă poziționare de atac, mincinoasă, la adresa Coaliției, domnul Voiculescu trebuie să plece.”