Aleasă pentru imaginea copertei ultimul număr al revistei VIVA!, Mihaela Rădulescu a lămurit misterul despre relaţia din prezent cu Felix Baumgartner.

Cei doi au confirmat legătura sentimentală şi trupească în urmă cu aproape 6 ani, dar în acest an, zvonurile despre despărţirea lor au fost din ce în ce mai multe.

Unul dintre cele mai evidente semne a venit la începutul lunii august: Felix n-a scris niciun mesaj pe reţelele de socializare cu ocazia zilei de naştere a Mihaelei.

Diva de la Pro Tv împlinea 51 de ani şi este posibil ca acest aspect legat de vârstă să fi contat pentru celebrul paraşutist, care are tot 51 de ani.

Mihaela Rădulescu n-a infirmat ruptura

Revenind la interviul preluat pe viva.ro, Mihaela Rădulescu s-a mulţumit să spună că toată lumea este liberă să creadă ce vrea despre subiectul despărţirii de Felix.

Vedeta de la Pro Tv nici n-a confirmat că mai este împreună, nici n-a infirmat că a rupt-o cu austriacul, dar tonul ei lasă multe de înţeles…

„Orice relație neconvențională, mai ales între doi oameni publici, e dezbătută în cel mai convențional mod cu putință de presă și de public. Credeți ce doriți, eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult”, a declarat diva.

Nu s-a zbătut să convingă

Un alt amănunt interesant, care alimentează cumva gurile rele care au anunţat despărţirea de Felix Baumgartner, a fost livrat chiar de gazda emisiunii Ferma:

„viva.ro: Nu o să-ți ascund, dar bănuiesc că știi  și  tu  că,  în  ultima  vreme,  s-au făcut tot felul de speculații cu privire la relația ta cu Felix…

Eu tind să cred că „despărțirea voastră are legătură cu distanța și cu faptul că pandemia vă împiedică să vă vedeți la fel de des ca înainte. Mă înșel?

Mihaela Rădulescu: Orice  relație  neconvențională,  mai ales între doi oameni publici, e dezbătută în cel mai convențional mod cu putință de presă și de public.

Credeți ce doriți, eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult”, se arată în interviul pentru sursa citată.

Alegerea lui Felix, una neinspirată?

A urmat ceva şi mai interesant: un fel de reproş pentru faptul că s-a lăsat atrasă într-o relaţie cu un bărbat despre care trecutul de cuceritor vorbea de la sine.

„Nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie.

Uite, am comasat toate întrebările și-ți dau un singur răspuns. Nu ție, celor curioși – am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată.

Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Un alt semn, calculele pentru viitor

De asemenea, vedeta tv nu s-a ferit să vorbească despre cum vede viitorul în plan sentimental:

„Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine.

Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie.

Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta.

Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire.

Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă.”

sursa: viva.ro