Evenimentul Zilei > Social > Șobolanii defilează pe covorul roșu din Ministerul Economiei. La propriu! O angajată a imortalizat momentul. VIDEO
Șobolanii defilează pe covorul roșu din Ministerul Economiei. La propriu! O angajată a imortalizat momentul. VIDEO

Șobolanii defilează pe covorul roșu din Ministerul Economiei. La propriu! O angajată a imortalizat momentul. VIDEO

Rozătoarele au început să defileze și pe covorul roșu din Sectorul 1 din București. Întregul show a fost filmat de o angajată a instituției.

O angajată din Ministerul Economiei, situat pe Calea Victoriei din Sectorul 1 din Capitală, a surprins un șobolan în timp ce se plimba pe un covor roșu, pe holul instituției. Materialul a fost distribuit pe Facebook.

Șobolan surprins pe covorul roșu din ministerul lui Claudiu Năsui

Reprezentaţii presei de la Ministerul Economiei, condus de politicianul USR-PLUS Claudiu Năsui, au transmis că există, într-adevăr, o problemă cu șobolanii și la nivelul acestei instituții publice „la fel cum are şi tot Sectorul 1, cu aceşti şobolani pe care i-am văzut tot mai des în casele oamenilor”, a transmis Gina Vacariu, senior editor Antena 3.

Recent, alți șobolani au fost filmați în fața magazinului Bucur Obor din Sectorul 2 al Capitalei, unde un tânăr bucureștean, în vârstă de 26 de ani, a fost mușcat de picior chiar în fața casei sale. Bărbatul a fost transportat la Institutul de Boli Infecțioase. Prezentarea la o unitate medicală în astfel de cazuri este absolut necesară din cauza faptului că rozătoarele în cauză pot transmite boli serioase.

În Sectorul 2, șobolanii au fost surprinși mișunând printre autoturismele parcate în fața magazinului Bucur Obor.

Copil de aproape trei ani, mușcat de un șobolan

Nu cu mult timp în urmă, un băiețel în vârstă de doi ani și șapte luni a fost mușcat de picior de un șobolan în timp ce se afla cu părinții în Chiajna, judeţul Ilfov, într-o zonă limită cu Sectorul 1.

Copilul a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, unde a primit și îngrijiri medicale. Reprezentanții Primăriei Chiajna au transmis că, în prezent, au două contracte de deratizare și nu consideră că ar fi vorba despre un șobolan. Și tatăl minorului a observat șobolanul și a încercat să-și salveze copilul, dar a fost prea târziu.

Cele mai mari probleme în București rămân, însă, în Sectorul 1, acolo unde gunoiul încă este neridicat de mai multe săptămâni.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: