Evenimentul Zilei > Politica > Șobolanii dau foc scenei politice. Barna arată cu degetul către Gabriela Firea pentru criza de proporții din București
Șobolanii dau foc scenei politice. Barna arată cu degetul către Gabriela Firea pentru criza de proporții din București

Șobolanii dau foc scenei politice. Barna arată cu degetul către Gabriela Firea pentru criza de proporții din București

Criza șobolanilor, care culminează cu scandalul gunoaielor din sectorul 1, pune pe jar liderii partidelor. Viceprim-ministrul Dan Barna afirmă că responsabilă pentru situația critică din Bucureşti, invadat de şobolani, umblă pe străzi, este una dintre companiile municipale înfiinţate de fostul primar Gabriela Firea.

Potrivit liderului USR, compania înființată de fostul edil este „cvasi-inexistentă”. Barna o consideră vinovată pentru criza de proporții din urbe.

Barna: Au ieșit scheleții din dulap

Nicuşor Dan are un proiect cu care a candidat, un proiect al unui Bucureşti care este mai bun şi mai funcţional decât cel al Gabrielei Firea. Din păcate, vedem că ies toţi acei scheleţi din dulapuri, despre care ştiam, iată că ies acum la vedere, că vorbeaţi despre subiectul cu şobolanii. Ştiţi cine trebuie să facă deratizarea în Bucureşti? O companie municipală înfiinţată de doamna Firea. Şi nu o face”, a explicat Dan Barna joi seară, la Digi 24.

Liderul USR a adăugat că serviciul de deratizare pe care Primăria „l-a moştenit” nu funcţionează sau este „cvasi-inexistent”. Mai mult, de 2 sau 3 ani problema şobolanilor din Bucureşti este aceeaşi, susține politicianul.

Gabriela Firea

„Avem o problemă de nepăsare de mulţi ani de zile şi de mult timp şi vedem că acel mecanism gândit de doamna Firea nu doar că nu funcţionează, ci a agravat situaţia şi, în acest context, e foarte clar că este un obiectiv al Primăriei Generale furnizarea acestui serviciu de deratizare care devine fundamental faţă de gravitatea problemei”, a declarat Dan Barna.

Nicușor Dan va fi evaluat de cetățeni

Referitor la activitatea actualului primar Nicuşor Dan, liderul USR-PLUS a arătat că acesta va fi evaluat de către electorat. „Eu zic că vor fi nişte rezultate. Dincolo de percepţia mea, evaluarea o vor face cetăţenii la următoarele alegeri, fiindcă Nicuşor Dan nu a fost pus cu mâna de mine sau de un alt politician, a fost ales de cetăţenii Bucureştiului”, a subliniat Barna.

Un tânăr din Bucureşti a fost muşcat de picior de un şobolan, în zona Piaţa Romană, el ajungând de urgenţă la spital. Medicii i-au prescris tratament antirabic şi antibiotic. Bărbatul susține că a încercat să depună o plângere la Primăria Sectorului 1, dar nu a reușit. Acesta a adăugat că va da primăria în judecată.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: