Joi seara, Gabriela Firea a comentat confruntarea electorală dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. Întrebată despre strategia social-democraților în cazul unui eșec la prezidențiale, primarul Capitalei a răspuns că structurile partidului nu ar trebui să sufere modificări.

„Dacă în loc să corectăm lucrurile care nu au fost tocmai bune, să adaptăm mesajul pentru ceea ce vor românii și începem să ne împărțim în bisericuțe, nu facem decât să dăm apă la moară adversarilor noștri”, a declarat Gabriela Firea la RTV. „Eu voi milita să păstrăm această conducere până la Congres, să nu existe nopți cu cuțitele pe masă, cu sânge, cu tăieri de capete, pentru că acest lucru nu ne va face bine”, a completat primarul general.

Gabriela Firea: „Cu toții suntem amenințați”

Viorica Dăncilă a fost invitată de peneliști să facă dezbateri cu procurorii, subiect care a provocat vâvă în PSD. Printre cei care au reacționat pe maginea subiectului se numără și Gabriela Firea.

„A făcut și doamna Dăncilă o invitație la dezbatere, am făcut și eu domnului premier, a făcut și domnul Teodorovici noului ministru al Finanțelor, dar nu se vrea. Toată lumea fuge și suntem cu toții amenințați. Eu consider că justiția este liberă și independentă și nu va accepta astfel de ordine politice”, a declarat Gabriela Firea.

 

Te-ar putea interesa și: