Șoarecii își fac simțită prezența și în Cluj-Napoca. Unul a fost sesizat și filmat de un clujean în timp ce ronțăia dintr-un ou de ciocolată. Acțiunea a fost surprinsă în hipermarketul Auchan, din Iulius Mall. Angajații magazinului nu s-au arătat foarte deranjați când li s-a semnalat problema. Reprezentanții hipermarketului însă, au menționat că este vorba despre un caz izolat.

Un șoarece filmat în Iulius Mall, mâncând din ciocolată

Un clujean s-a deplasat împreună cu familia în Auchan, Iulius Mall Cluj-Napoca, pentru a-și face cumpărăturile. Spre surprinderea sa, procesul nu s-a derulat foarte bine întrucât, în timp ce se plimba printre raioanele magazinului, a remarcat un șoarece ronțăind dintr-un ou de ciocolată.

“Fiica mea mi-a atras atenția ca pe raft este un șoricel, care mânca ciocolata. Am sesizat vânzătoarea, dar nu a părut interesată”, a explicat bărbatul pentru știridecluj.ro.

Angajații nu au reacționat

Paradoxal, angajații hipermarketului cărora li s-a sesizat problema, nu au părut foarte afectați de veste. reprezentanții Auchan însă, au ținut să precizeze că incidentul este unul izolat, iar magazinul este supus săptămânal unui proces de deratizare.

”Regretăm acest eveniment cu totul neașteptat și izolat și vă asigurăm că am luat imediat toate măsurile pentru a elimina orice risc pentru consumatori și pentru a elucida cauzele pentru care a apărut.