Evenimentul Zilei > Monden > Smiley, în alertă! Gina Pistol, ţinta unui joc indecent din showbiz. Apar nume grele
Smiley, în alertă! Gina Pistol, ţinta unui joc indecent din showbiz. Apar nume grele

Smiley, în alertă! Gina Pistol, ţinta unui joc indecent din showbiz. Apar nume grele

Prezentatoarea tv Gina Pistol, iubita cântăreţului Smiley, a fost pomenită pe post de variantă ispititoare pentru soţul cântăreţei Andreei Bănică.

Totul a făcut parte dintr-un joc în cadrul emisiunii „La Măruţă” (Pro Tv) şi în care Andreea Bănică nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume.

Artista a dezvăluit, printre altele, locurile publice în care a întreţinut relaţii cu soțul său, Lucian Mitrea, care îi este şi manager de mulţi ani.

Andreea Bănică n-a făcut alteva decât să răspundă provocării lui Cătălin Măruță de la rubrica „Spui tot sau îți va lua gura foc”.

Aşa cum fanii emisiunii „La Măruţă” ştiu deja, în respectiva rubrică trebuie să se răspundă la cele mai trăznite și intime întrebări.

În caz contrar, invitatul sau invitata lui Măruţă va trebui să mănânce un condiment extrem de picant.

În cele din urmă, după ce a gustat de câteva ori din sosurile foarte condimentate, artista a lăsat sinceritatea să capteze prim-planul.

Astfel, la întrebarea «Dacă ai fi obligată să accepți ca soțul tău să te înșele cu o femeie din showbiz care ar fi aceasta?», Andreea a răspuns: «Gina Pistol!».

Jocul inedit a continuat ulterior cu o altă întrebare la fel de provocatoare, dar la care artista acceptat să lanseze câteva dezvăluiri, spre surprinderea tuturor.

„Care este cel mai nebun loc în care te-ai iubit cu soțul tău?”, a întrebat Măruță. După o mică ezitare, Andreea Bănică s-a regrupat rapid şi s-a spovedit în direct:

„Îți spun mai multe locuri dacă vrei, dar… În porumb! Da! Nu cu știuleții! E o diferență mare.

Băi, haide să vă dau un sfat prietenesc: eu zic să încercați, mai ales vara, când e cald. Te duci cu mașina prin stufărișul porumbului și acolo…

Când n-ai unde, că ești tânăr… când ești tânăr ca la 20 de ani, nici griji, nici bani. Aveam o mașinuță, eram la început, e soțul meu, ce nu am voie?

Și, o dată s-a mai întâmplat pe dig și a venit polițistul și mi-a băgat lanterna așa. Zi-i mă, ce obraznic, ce obraznic! Nu, noi, noi eram bine!”
sursa: lamaruta.protv.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: