Deoarece luna ianuarie este aproape ”moartă” pentru artiști, Gina Pistol și Smiley au mers împreună într-o destinație exotică. 

Smiley și-a surprins iubita într-o ipostază cât mai sexy, făcând o poză alb-negru în care i se văd umerii dezgoliți iar în fundal se observă o priveliște superbă. 

Smiley preferă să țină relația cu Gina cât mai discretă. Despre cei doi a făcut o mărturisire unul dintre cei mai buni prieteni ai cântărețului, Alex Velea.

”Dacă Smiley e îndrăgostit, să fie fericit, eu am văzut doar în ziar treaba asta, nu ştiu…Sunt o mitralieră mare, nu pistol ca Gina…El o să fie nașul lui Dumi, nu ştiu cum o să fie…Smiley trebuie să fie naşul lui Dominic, nu ştiu dacă se poate să facem asta, să fim noi naşii lui Smiley şi Gina… Da, aş accepta orice zice el, e prietenul meu ” a spus Alex Velea cu mai mult timp în urmă. 

Gina Pistol a dat acum ceva timp detalii despre omul pe care îl vrea în viața ei. 

„Trebuie să întâlnesc omul acela deosebit, pentru că merit! Am nevoie de un bărbat care să aibă încredere în el, în mine şi în relaţia noastră. Îmi doresc un om mişto” (…)”Căsătoria ţine foarte mult de cei doi oameni, fiecare persoană vine cu un bagaj emoțional şi genetic în urma ei. Nu e scopul meu în viață să pun mâna pe un bărbat să mă mărit. Scopul meu în viată  este să nu mă pierd de mine însămi, să rămân pe drumul cel bun şi să pot să fac asta alături de un om, fără să-l dezechilibrez sau fără să mă dezechilibreze. Ăsta-i scopul meu în viaţă”, a spus Gina, conform cancan.ro 

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de mai bine de un an. 

Sursa foto: Instagram

 

Te-ar putea interesa și: