Evenimentul Zilei > International > Situație tensionată în Rusia. O studentă din SUA, dată dispărută, a fost găsită moartă. FOTO
Situație tensionată în Rusia. O studentă din SUA, dată dispărută, a fost găsită moartă. FOTO

Situație tensionată în Rusia. O studentă din SUA, dată dispărută, a fost găsită moartă. FOTO

Cadavrul unei studente americane, raportată dispărută într-o regiune din Rusia, a fost găsit, sâmbătă, de autorități.
O studentă americană, în vârstă de 34 de ani, dată dispărută, a fost găsită moartă în Rusia. Ultimele informații despre fată au fost transmise pe 15 iunie. Autoritățile ruse au transmis că au identificat persoana dată dispărută în regiunea Nijni Novgorod, sâmbătă, 19 iunie.

Cum a dispărut studenta

Potrivit ultimelor informații, Catherine Serou a plecat de acasă la ora 18.30, pe 15 iunie, ziua în care s-a știut ultima dată despre ea. Studenta s-ar fi deplasat cu un autoturism care, la momentul actual, nu a fost identificat de către autorități, spre satul Rekșino, din districtul Borsky.

Conform informațiilor din anchetă, Catherine Serou a discutat, telefonic, cu mama sa și i-a transmis că se afla într-o mașină, iar la volan era o persoană necunoscută.

Ultimele vești despre studenta americană au fost transmise, ultima dată, pe 15 iunie, conform Comisiei de investigații.

Autoritățile ruse au identificat cadavrul studentei

Comisia de anchetă care se ocupa de cazul de față a găsit cadavrul studentei americane, sâmbătă, 19 iunie. „A fost găsit cadavrul unui cetățean străin dat dispărut în regiunea Nijni Novgorod”, au transmis reprezentanții Comisiei, fără a preciza care este numele persoanei implicate.

Conform ultimelor informații, este vorba despre studenta americană Catherine Serou. Femeia studia Dreptul, în cadrul Universității de Stat din Nijni Novgorod.

Ambasada SUA la Moscova a confirmat identificarea cadavrului victimei, precum și identitatea sa. Oficialii au mai transmis că țin sub observație ancheta Comisiei de investigații în cazul de față.

„Suntem în măsură să confirmăm moartea Catherinei Serou, cetățean american, în Rusia. Transmitem sincere condoleanțe familiei. Urmărim îndeaproape ancheta autorităților locale asupra cauzei morții. Asigurăm sprijinul necesar familiei”, a declarat Ambasada SUA la Moscova, conform antena3.ro.

Organele de Poliție au identificat un suspect

Agenții de Poliție au identificat o persoană care este suspectată de infracțiune în ceea ce o privește pe studenta americană. Este vorba despre un rezident din regiunea Nijni Novogorod, unde tânăra a dispărut.

Suspectul este o persoană în vârstă de 44 de ani, iar, potrivit ultimelor informații, a mai comis în trecut infracțiuni grave, în mod repetat.

Autoritățile ruse au transmis că suspectul cooperează cu anchetatorii. Suspectul ar urma să fie pus sub acuzație, însă nu există nicio informație oficială în acest sens.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: