Evenimentul Zilei > Monden > Situație revoltătoare la cinci ani de la moartea marelui Radu Beligan. A apărut pe internet. „Dumnezeule! Câte nerușinare”
Situație revoltătoare la cinci ani de la moartea marelui Radu Beligan. A apărut pe internet. „Dumnezeule! Câte nerușinare”

Situație revoltătoare la cinci ani de la moartea marelui Radu Beligan. A apărut pe internet. „Dumnezeule! Câte nerușinare”

Anamaria Beligan a descoperit că permisul auto pe care l-a deținut tatăl ei a fost scos la licitație și a făcut demersuri pentru anularea acelui anunș.

Ultimul permis auto pe care l-a deținut marele actor Radu Beligan a fost scos la licitație pe un site. Anunțul a fost făcut de Anamaria Beligan, fiica regretatului artist și, se pare, actul ar fi fost furat de la masa succesorală.

Fiica lui Radu Beligan a descoperit că ultimul permis auto al tatălui ei a fost scos la licitație on-line. Actul ar fi fost furat

Anamaria Beligan, în vârstă de 62 de ani, a descoperit că ultimul permis de conducere al tatălui ei, dar și o copie a cărții de identitate a acestuia au fost scoase la vânzare pe un site de profil. Persoana care deține aceste documente cerea în schimbul lor suma de 850 de lei.

Ultimul permis de conducere a lui Radu Beligan

„Anamaria a postat o poză, dar și un mesaj în care a făcut totul public. „Dumnezeule! Câte nerușinare”, a scris ea pe contul de Facebook. De asemenea, femeia a trimis un mesaj către administratorii respectivului site și solicită eliminarea acelui anunț.

Cererea pe care a făcut-o către administratorii siteului a fost luată în seamă și anunțul a dispărut la scurt timp

„Vă rog să sistați urgent comerțul cu actele de identitate ale tatălui meu. Sunt obiecte furate din masa succesorală – patrimoniul Radu Beligan”. Astăzi, miercuri, 4 august Anamaria Beligan a anunțat că în urma raportării pe care a făcut-o documentele au fost eliminate de pe site. „Am eliminat din catalog anunțul raportat, vânzătorul acestuia fiind sancționat în urma ștergerii”, i-au transmis administratorii site-ului fiicei lui Radu Beligan.

Bunurile, scoase la licitație în anul 2018

„Iată că s-a meritat”, a fost concluzia trasă de fiica marelui actor. În luna martie a anului 2018, bunurile lui Radu Beligan s-au vândut cu peste 53.000 de euro la licitație. Cel mai valoros obiect a fost biroul actorului, pentru care s-a plătit suma de 3.750 de euro. Actorul a decedat la data de 20 iulie 2016, la vârsta de 97 de ani.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: