Evenimentul Zilei > Politica > Situație halucinantă la Sectorul 1. Omul lui Clotilde Armand, cercetat disciplinar de comisia din care face parte
Situație halucinantă la Sectorul 1. Omul lui Clotilde Armand, cercetat disciplinar de comisia din care face parte

Situație halucinantă la Sectorul 1. Omul lui Clotilde Armand, cercetat disciplinar de comisia din care face parte

Situație halucinantă la Primăria Sectorului 1 condusă de Clotilde Armand. Omul de încredere al primarului USR PLUS este cercetat disciplinar de o comisie din care face parte chiar el, în calitate de membru supleant.

Un document intern ajuns în posesia „EvenimentuluI Zilei” arată cât de mult preț pune actuala conducere a Primăriei Sector 1 pe obiectivitate și legalitate.

O adresă internă înregistrată la Primărie cu nr. 1582/6.10.2021, stabilește componența Comisiei de Discipină din cadrul instituției. Iar printre membrii acestui organism se numără și Ionel Stoica, omul de încredere al lui Clotilde Armand. Acesta a fost angajat ca funcționar public și ocupă funcția de șef al Serviciului de Imagine și Cultură din cadrul Primăriei. Ionel Stoica, având funcția de consilier, grad profesional asistent, clasa I, gradația 3 în cadrul Serviciului de imagine și Cultură va fi membru supleant în Comisia de Disciplină. El va înlocui un membru titular desemnat de primar.

„Prin prezenta vă comunicăm informațiile referitoare la funcțiile publice ocupate de noii membri ai comisiei de disciplină: (…) Membru supleant corespunzător membrului titular desemnat de către primarul Sectorului 1 la lit. c): domnul Stoica Ionel, având funcția de consilier, grad profesional asistent, clasa I, gradația 3, la Serviciul Imagine și Cultură, cu exercitarea temporară pe perioada stării de alertă, începând din 04.07.2021, a funcției de șef serviciu al Serviciului Imagine și Cultură”, se arată în adresa internă.

De asemenea, în aceeași comisie, tot ca supleant a fost desemnată și o subalternă a lui Ionel Stoica, Cristina Dima. Aceasta are funcția consilier, grad profesional superior, clasa I, gradația 4, la în cadrul aceluiași Serviciu Imagine și Cultură.

Ce rol are Comisia de Disciplină

Componența comisiei de disciplină este foarte importantă, într-o primărie, mai ales dacă primarul este un tip conflictual. Controlându-i pe membrii comisiei, acesta poate influența decizia prin care un funcționar este sancționat sau, dimpotrivă este cercetat cu indulgență, iar acuzațiile sunt respinse.

Iar Clotilde Armand este un primar cu care se lucrează destul de greu, așa cum arată mărturiile multora dintre funcționarii publici de la Sector 1. Încă din primele zile de mandat, aceasta a intrat în conflict atât cu funcționarii cât și cu consilierii locali, inclusiv cei din PNL, care-i sunt aliați.

Funcționarul Ionel Stoica cercetat de Comisia din care face parte chiar el

Halucinant este că această Comisie de Disciplină, din care face parte Ionel Stoica, ca supelant, va verifica activitatea funcționarului public Ionel Stoica. Acesta a fost implicat, în ultima vreme, în dispute cu consilierii locali care au anunțat că vor sesiza comisia de disciplină a Primăriei.

Întrebarea care se pune este cum poate o subalternă să realizeze o analiză obiectivă a activității șefului ei? Sau cum este posibil ca cel verificat să facă parte din Comisie de Disciplină care îl cercetează?

Este evident că la nivelul Primăriei Sectorului 1, condusă de Clotilde Armand, unde ilegalitățile curg pe bandă rulantă, nu mai trebuie să ne mire absolut nimic. La Sectorul 1 este un haos generalizat și o situație demnă de cascadorii râsului.

Componenta comisiei de disciplina 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: