Evenimentul Zilei > Actualitate > Situație DRAMATICĂ. Nu și-au mai primit salariile de 5 luni! „Avem familii, copii, rate de plătit. Din ce să trăim?”
Situație DRAMATICĂ. Nu și-au mai primit salariile de 5 luni! „Avem familii, copii, rate de plătit. Din ce să trăim?”

Situație DRAMATICĂ. Nu și-au mai primit salariile de 5 luni! „Avem familii, copii, rate de plătit. Din ce să trăim?”

Fotbaliștii echipei ACS Poli Timișoara nu și-au mai primit salariile de cinci luni, prime nu au mai văzut de 11 luni, și au ajuns într-o situațoie disperată.

ACS Poli Timișoara a câștigat cu scroul de 2-0 partida jucată, vineri, pe teren propriu, împotriva formației Juventus București, în play-out-ul Ligii I Betano. Bănățenii au șanse să se salveze de la retrogradare, dar trec printr-o situație-limită, pentru că nu și-au mai primit salariile din luna decembrie. De asemenea, prime nu au mai încasat de 11 luni.

„Avem familii, copii, rate de plătit. Din ce să trăim? Nu e normal așa ceva!" a afirmat fotbalistul Octavian Drăghici. „Le mulțumesc foarte mult jucătorilor mei pentru cum se pregătesc și cum joacă. Nu s-au mai plătit salariile din decembrie, iar primele pentru salvarea de la retrogradare, de sezonul trecut, nu sunt plătite de 11 luni! Au avut prioritate cei care au plecat de la echipă. În acest moment am reușit totuși să facem rost de prime dacă echipa ia 4 sau 6 puncte", a spus și antrenorul Adrian Neaga.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: