Evenimentul Zilei > Actualitate > Situație alarmantă în Sibiu. A fost blocat în trafic și amenințat cu pistolul. Cum au reacționat autoritățile. VIDEO
Situație alarmantă în Sibiu. A fost blocat în trafic și amenințat cu pistolul. Cum au reacționat autoritățile. VIDEO

Situație alarmantă în Sibiu. A fost blocat în trafic și amenințat cu pistolul. Cum au reacționat autoritățile. VIDEO

Un cetățean român din Sibiu a fost amenințat cu pistolul în trafic, după ce a claxonat un șofer. Simțindu-se în pericol, sibianul a alertat autoritățile, însă acestea au refuzat să intervină la locul incidentului.

Un român din Sibiu a fost blocat în trafic și amenințat cu pistolul, după ce a atenționat un șofer care nu și-a păstrat banda de mers. Potrivit relatărilor sibianului, acesta a solicitat intervenția autorităților la fața locului, însă autoritățile i-au transmis să se prezinte la sediu pentru a înainta o plângere scrisă în acest sens.

Amenințat cu pistolul în mijlocul străzii

„Urcam pe strada Alba Iulia. Un conducător auto nu și- a păstrat banda de mers, l-am claxonat, a venit după mine în trombă, a pus frână, a blocat strada și a scos pistolul la mine. Am sunat la poliție, poliția a spus că nu are ce să îi facă pentru că trebuie să merg să depun plângere în scris.

M-am dus după el, le-am spus să trimită un echipaj și mi-au zis că nu se poate. Le-am spus că este imposibil așa ceva, că sunt în centrul Sibiului, bărbatul a oprit pe Strada Faurului, la numărul 1”, a declarat bărbatul amenințat în trafic, pentru publicația locală Turnul Sfatului.

Agenții din Sibiu confirmă solicitările sibianului

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au confirmat, în cadrul unei intervenții, că sibianul a solicitat ajutorul autorităților, însă acestea i-au recomandat românului să nu-l provoace pe șoferul de care a fost amenințat.

„În cursul acestei zile, în jurul orei 14,30, prin apel 112, un conducător auto a sesizat faptul că, pe fondul unui conflict în trafic, în timp ce se afla pe strada Morilor din municipiul Sibiu, ar fi fost amenințat de un alt șofer cu un obiect ce părea a fi un pistol.

Cum motivează Poliția lipsa intervenției

Apelantul a fost îndrumat de polițiști să nu răspundă provocărilor celuilalt conducător auto, să nu se angajeze în urmărirea acestuia și să evite orice contact cu persoana în cauză în vederea evitării escaladării conflictului care ar fi putut degenera astfel în acte de violență cu risc asupra vieții și bunurilor, atât ale celor doi șoferi implicați direct în conflict, cât și ale celorlalți participanți la trafic”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Potrivit acesteia, sibianul a fost îndrumat să se prezinte la sediul Poliției Municipiului Sibiu pentru a depune o plângere scrisă cu privire la situația în care s-a aflat.

„Apelantul a fost îndrumat să se prezinte la sediul Poliției Municipiului Sibiu pentru a depune o plângere prin care să ofere toate detaliile referitoare la cele sesizate și să pună la dispoziția polițiștilor materialele probatorii pe care a afirmat că le deține”, a mai spus Elena Welter, potrivit Antena3.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: