Evenimentul Zilei > Actualitate > Situația în Giulești este critică. „Depinde de domnul Valerii Moraru și de noi să nu intre Rapidul în faliment”
Situația în Giulești este critică. „Depinde de domnul Valerii Moraru și de noi să nu intre Rapidul în faliment”

Situația în Giulești este critică. „Depinde de domnul Valerii Moraru și de noi să nu intre Rapidul în faliment”

Insolvența echipei Rapid a fost prelungită până la data de 4 martie, iar președintele Ovidiu Burcă a spus că totul depinde de patronul Valerii Moraru.

Magistrații Tribunalului București au acordat un nou termen echipei Rapid, în procedura de insolvență: 4 martie. Până la acea dată, giuleștenii trebuie să-și achite o parte din restanțele financiare, iar în acest moment mingea este la patronul Valerii Moraru.

„Sper să găsim o soluție până pe 4 martie. Cred că vom găsi soluții viabile și vom continua. Depinde de domnul Valerii Moraru și de noi să nu intre Rapidul în faliment. Dumnealui are pe umeri povara cea mai grea", a spus Ovidiu Burcă, președintele Rapidului, la Digi Sport.

Oficialul a confirmat și că jucătorii vor pleca în cantonamentul din India, la începutul lunii februarie. „Pe 3 februarie vom pleca în cantonament în India. Au fost anumite presiuni zilele trecute la echipă. Lucrurile au intrat în normalitate după ce domnul Moraru a venit și a vorbit cu jucătorii. Jucătorii au ales să protesteze pentru că au restanțe salariale de două luni.”

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: