Evenimentul Zilei > Sport > Situația a luat-o razna. Iubita lui Jack Grealish primește 200 de amenințări cu moartea pe zi. Foto
Situația a luat-o razna. Iubita lui Jack Grealish primește 200 de amenințări cu moartea pe zi. Foto

Situația a luat-o razna. Iubita lui Jack Grealish primește 200 de amenințări cu moartea pe zi. Foto

Partenera starului lui Manchester City și a naționalei Angliei, Jack Grealish, modelul britanic Sasha Attwood (25 de ani), a recunoscut că, în social media, primește constant mesaje de amenințare cu moartea, iar unele sunt venite chiar de la fete de 13 sau 14 ani.

În același timp, Sasha Attwood a transmis că numărul mesajelor jignitoare a „explodat” pe durata EURO 2020, unde Jack Grealish, cu care formează o relație încă din adolescență, a ajuns cu naționala Angliei până în finală.

„Ei spun ‘sper să faci cancer și să mori’ sau ‘sper să-ți moară toată familia’ sau ‘sper să faci accident de mașină’. Primeam 200 de amenințări cu moartea pe zi, și nu exagerez cu nimic când spun asta. Primeam un număr enorm de mesaje, încă primesc zilnic.

Pe durata EURO 2020 lucrurile au luat-o razna

Lucrurile au luat-o razna , dar nu mi-am imaginat niciodată că poate fi atât de rău. Nu-mi vine să cred ce fel pot fi oamenii și fără niciun motiv. Mereu am fost o persoană puternică, am știut mereu să nu pun la suflet părerile oamenilor, dar acum e la cu totul și cu totul alt nivel.

E o nebunie, primeam mesaje oribile despre aspectul meu fizic. Mai intram pe conturile celor care-mi trimiteau mesaje și erau fete de 13 sau 14 ani, e trist.

Încerc s-o pun pe seama vârstei, însă mă gândesc că eu, când eram la vârsta aia, nu aș fi trimis niciodată astfel de mesaje. E atât de toxic, rețelele sociale sunt toxice, e foarte trist că aceste generații cresc gândindu-se că e în regulă să spui astfel de lucruri”, a recunoscut Sasha Attwood, informează digisport.ro.

Jack Grealish este cel mai scump transfer din istoria Premier League

Jack Grealish, partenerul Sashei Attwood, este, din această vară, jucătorul lui Manchester City.

Aston Villa și Manchester City au ajuns la un acord pentru transferul mijlocașului englez, care va costa 117 milioane de euro, sumă record pentru campionatul Angliei.

Jack Grealish devine, astfel, cel mai scump transfer din istoria Premier League. Mijlocașul englez de 25 de ani, finalist la EURO 2020 cu selecționata lui Gareth Southgate, îl depășește în acest top pe Paul Pogba, în schimbul căruia Manchester United a plătit 105 milioane de euro lui Juventus în 2016.