Evenimentul Zilei > Actualitate > Sinucidere la TVR. Un bărbat s-a aruncat în gol din turnul instituției. Comunicatul Poliției. UPDATE
Sinucidere la TVR. Un bărbat s-a aruncat în gol din turnul instituției. Comunicatul Poliției. UPDATE

Sinucidere la TVR. Un bărbat s-a aruncat în gol din turnul instituției. Comunicatul Poliției. UPDATE

Un bărbat s-a aruncat de pe sediul central al TVR, din București, zdrobindu-se la impactul cu solul. Poliția anchetează cazul, urmând să stabilească despre cine este vorba și ce motive a avut să recurgă la acest gest extrem.

Tragicul incident s-a petrecut sâmbătă, 21 august, în jurul orei 13.50. Bărbatul, despre care se presupune că ar fi fost angajat al Departamentului de Sport al Televiziunii Române (TVR), s-a urcat pe clădirea turn și s-a lăsat să cadă în gol.

Poliția care a ajuns la fața locului a demarat o anchetă în acest caz de sinucidere şi urmează să stabilească cine este sinucigașul, dar şi motivele care l-au condus la acest gest extrem.

Bărbatul, despre care se crede că este un angajat al postului public de televiziune s-a aruncat apoi în gol, de pe acoperişul clădirii, iar în urma impactului cu solul a murit pe loc.

„La obiectivul Societatea Română de Televiziune, în jurul orelor 13.50, un angajat al instituției s-a aruncat de pe clădirea turn aflată în curtea obiectivului, decedând în urma impactului cu solul. La fața locului urmează a se prezenta ambulanța și un echipaj de poliție pentru constatarea decesului și clarificarea împrejurărilor”, se arată într-o informare de presă.

Cei care au asistat la tragedia de la sediul Televiziunii Române au sunat la numărul unic de urgență 112 și au anunțat incidentul tragic. În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale ambulanței, cu paramedici, dar și polițiști care au preluat investigarea cazului.

Cadavrul a fost examinat de paramedicii de pe Ambulanță

Medicii care au examinat corpul bărbatului prăbușit la pământ au declarat decesul acestuia, dat fiind că leziunile pe care le-a suferit în urma impactului cu solul au fost fatale.

Polițiștii au deschis dosar penal și fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul, dat fiind că este vorba despre o moarte suspectă.

În același timp, bucureștenilor li se recomandă să evite zona TVR, dat fiind aglomerația foarte mare, din cauza numărului mare de polițiști și forțe de intervenție care au sosit la fața locului.

Comunicatul oficial al Poliției Capitalei

Procurorii Capitalei efectuează investigaţii în cazul bătbatului care s-a aruncat, sâmbătă, de pe turnul Televiziunii Române. Poliția Municipiului București a transmis un comunicat de presă în care explică ce s-a întîmplat.

„Prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că în curtea unei societăţi a fost găsit decedat un bărbat, posibil precipitat de la mare înălţime”, se arată în informarea transmisă de Poliția Capitalei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, dar și de polițiștii din cadrul Serviciului Omoruri – Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei, se mai arată în informare.