Evenimentul Zilei > Actualitate > Bombă în showbiz! Violată într-un mod sălbatic! momente terifiante pentru o vedetă din showbiz. „Au vrut să mă facă poștă…”
Bombă în showbiz! Violată într-un mod sălbatic! momente terifiante pentru o vedetă din showbiz. „Au vrut să mă facă poștă…”

Bombă în showbiz! Violată într-un mod sălbatic! momente terifiante pentru o vedetă din showbiz. „Au vrut să mă facă poștă…”

Cunoscuta vedetă Simona Trașcă a povestit, la emisiunea „Un show păcătos”, coșmarul prin care a trecut pe când avea doar 16 ani.

Vedeta a povestit că a ieșit într-un club împreună cu alte două prietene. Ele au fost abordate de trei bărbați, făcându-le avansuri toată noaptea dar acestea i-au refuzat.

„Ne-au luat pe toate trei, ei erau tot trei, şi ne-au dus la hotel Lebada. Pe mine mă ameninţau că mă taie şi mă aruncă în lac, pentru că, spuneau că sunt mai rea, şi au vrut să mă facă poştă. Am avut noroc că prietenele mele erau mai mari şi au început să vorbească cu ei şi aşa m-au scăpat şi pe mine de la a mă face poştă. Eu plângeam foarte tare, eram singura care plângea. Doar eu am fost cea care m-am opus şi am ripostat”, a povestit Simona Trașcă.

„Mă simt vinovată pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost o noapte urâtă pentru toate. Nu a fost ceva care noi să ne fi dorit sub nici o formă”, a mai spus aceasta, conform libertatea.ro.

Întamplarea a avut loc cu 17 ani în urmă, iar vedeta a avut probleme după aceasta, încercând la puțin timp să se sinucidă luând trei flacoane de pastile. Ea a fost salvată de viitorul ei soț.