Evenimentul Zilei > Monden > Simona Halep, mesaj special, la două zile după căsătorie. Cine sunt cei cărora li s-a adresat
Simona Halep, mesaj special, la două zile după căsătorie. Cine sunt cei cărora li s-a adresat

Simona Halep, mesaj special, la două zile după căsătorie. Cine sunt cei cărora li s-a adresat

La două zile după cununia cu Toni Iuruc, Simona Halep a transmis un mesaj pentru cei care s-au ocupat ca evenimentul să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Simona Halep le-a transmis mulțumiri celor care s-au ocupat de organizarea cununiei sale, care s-a desfășurat într-un décor de basm. Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil în cursul zilei de miercuri, 15 septembrie 2021, pe plajă la Mamaia. Petrecerea de după oficierea ceremoniei s-a desfășurat în clubul Fratelli din Constanța.

Sportiva a postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini din cadrul evenimentului, dar și de la petrecere. Totodată, Simona le-a mulțumit celor care s-au ocupat ca ceremonia și petrecerea să se desfășoare fără nici un cusur.

„Mulțumesc pentru o seară minunată și pentru un decor de poveste”, a scris Simona Halep pe Instagram, etichetând persoanele cărora le este recunoscătoare. Este vorba despre reprezentanții clubului Fratelli și masterul florist Nicu Bocancea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Decorul a fost creat de masterul florist Nicu Bocancea

Printre cei cărora le-a mulțumit este și Nicu Bocancea, un master florist internațional. El este omul care a conceput și creat decorul în care s-a desfăurat nunta anului. Astfel, conceptul s-a bazat pe o feeerie de crini și trandafiri albi, într-un décor luxuriant de plante, dar și pe o podea tip oglindă, în care s-a reflectat imaginea celor doi miri. În plus, totul a fost legat de o instalație formată din zeci de mii de beculețe care au dat un aer de poveste întregului décor.

„Fiecare colț al locației a fost creat pentru a fi în sine un decor de poveste, dar și pentru a crea în ansamblu o lucrare estetică integrată, complexă, unică ce transmite eleganță, simplitate și frumusețe. Chiar ne-am propus ca la acest eveniment să nu avem un singur photo-corner clasic, precum au cele mai multe dintre evenimente, de această dată totul, fiecare colț, fiecare detaliu a putut fi un photo-corner în sine, un cadru perfect pentru fotografii și adunat amintiri”, a relatat Nicu Bocancea, citat de Libertatea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Căsătoria Simonei Halep cu Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit miercuri, în cadrul unui eveniment care s-a desfășurat pe plaja din Mamaia. Ofițerul stării civile, cel care a oficialt căsătoria, a fost primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

După ceremonie, invitații s-au reunit în clubul Fratelli, din Mamaia, nașii celor doi fiind chiar unul dintre proprietarii locației, omul de afaceri Dani Caramihai și soția acestuia. Alături de frații Liviu și Mihai Popescu și de Nicu Mărgeanu, Dani Caramihai a înființat businessul cu o investiție de 170.000 de euro.

Simona Halep și Toni Iuruc au ales un meniu aparte, pentru petrecerea de căsătorie, din care nu au lipsit fructele de mare, peștele, friptura, delicatesele precum rață cu mango, foie gras, tartar de vită cu cipsuri din cartofi și tartar de ton cu biscuiți, scoici San Jaques cu sos de unt și citrice.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: