Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep i-a impus condiții speciale lui Toni Iuruc. Știa doar familia, dar acum știu toți
Simona Halep i-a impus condiții speciale lui Toni Iuruc. Știa doar familia, dar acum știu toți

Simona Halep i-a impus condiții speciale lui Toni Iuruc. Știa doar familia, dar acum știu toți

La 12 zile distanță de cununia civilă, Simona Halep a vorbit despre planurile pe care le are alături de Toni Iuruc, care mai are de așteptat maximum patru ani până când va putea deveni părinte alături de aleasa inimii lui.

Într-un interviu acordat recent, jucătoarea de pe locul 15 WTA a subliniat că își dorește să revină rapid între primele 10 jucătoare ale lumii. Mai mult, Simona Halep a precizat că încă mai are multe de oferit tenisului, așa că pentru următorii ani nu se gândește la conceperea unui copil.

Chinuită de accidentări în acest sezon, Simo simte că are nevoie de un parcurs lin pentru a reveni din nou în Top 10 WTA, fără pauze cauzate de accidentări sau alte evenimente. Campioana de la Roland-Garros și Wimbledon este foarte decisă să demonstreze că rezultatele și sincopele din acest sezon n-au fost decât o întâmplare nefericită.

Și cum toți cei care îi apreciază activitatea știu cât de ambițioasă este constănțeana, planurile legate de mărirea familiei Halep-Iuruc vor fi amânate pentru doi, trei sau patru ani.

Când se retrage Simona Halep

„Finalul carierei mele nu este aproape. Îmi doresc mult să mai joc. Am avut accidentări şi am avut dubii că mai pot continua, dar acum sunt în formă şi îmi doresc să mai joc doi, trei, patru ani.

În ultimii doi ani şi jumătate, de când l-am cunoscut pe Toni, mă încurajează să joc cât mai mult, este un plus pentru viaţa mea profesională. Este emotiv în tribună. Preferă să stea mai departe de lojă. A mai stat în lojă şi am pierdut, şi e superstiţios.4

Toni Iuruc și Simona Halep, al cărei nume după cununia civilă este Simona Halep-Iuruc

Visez la copii, la o familie mare şi fericită pentru următorii 30 de ani. Îmi doresc să mai joc tenis în următorii ani şi să fiu sănătoasă. Se schimbă treaba fără tenis. Îmi doresc să rămân în tenis. Am început să gust tenisul fără presiune şi fără stres.

Efectul Toni Iuruc în viața Simonei Halep

După ce mă voi lăsa de tenis, îmi doresc să am copii. M-am schimbat, sunt mai relaxată cu oamenii. Vorbesc mai mult, sunt mai veselă, sunt doritoare de noi ieşiri, de prieteni noi″, a declarat Simona Halep despre modul în care a schinbat-o relația cu Toni Iuruc, conform Telekom Sport.

Amintim că în 2021, Simona a fost nevoită să stea mult timp în afara terenului de joc din cauza accidentării la gambă pe care a suferit-o la turneul de la Roma. În această perioadă, Toni Iuruc a susținut-o în permanență pe Simo. Mai departe, pentru ea urmează BNP Paribas Open – Indian Wells (SUA, 6-17 octombrie 2021), Kremlin Cup (Rusia, 18-24 octombrie 2021) și Transylvania Open (România, 25-31 octombrie 2021).

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: