Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep este realistă înainte de Kremlin Cup. Obiectivul pe care și l-a propus
Simona Halep este realistă înainte de Kremlin Cup. Obiectivul pe care și l-a propus

Simona Halep este realistă înainte de Kremlin Cup. Obiectivul pe care și l-a propus

Simona Halep este realistă și estimează că-i va fi foarte dificil să revină în vârful clasamentului celor mai bune jucătoare de tenis din lume.

Sportiva româncă se află în acest moment pe locul 17 în clasamentul WTA și va juca, în perioada următoare, în Turneul Kremlin Cup. Competiția se desfăoară la Moscova în perioada 18 – 24 octombrie.

Simona Halep s-a îmbarcat vineri pentru Rusia, ocazie cu care a făcut o serie de declarații legate de obiectivele sale. Ea a declarat că îi este greu să se gândească la trofeu în acest moment. Din cauza accidentărilor, anul 2021 este compromise pentru Simona Halep, care a ieșit din Top 10 WTA și a căzut pe locul 17.

„Am reuşit să mă odihnesc, am dormit destul de bine, m-am şi antrenat. Sunt ok. (Florin Segărceanu) Alături de noi, de toate fetele, pentru că o să mai fie Monica, o să mai fie Raluca cred… Nu ştiu dacă la simplu va mai fi cineva. Ne bucurăm să avem oameni de suflet alături de fiecare dată şi sper, totuşi, să câştig nişte meciuri. E greu să mă gândesc la trofeu acum, pentru că n-am jucat foarte mult anul acesta, ritmul meu nu este la un nivel ridicat”, a declarat Simona Halep.

Simona nu crede că va reveni până la finalul anului

Astfel, Simona consideră că va fi foarte dificil să mai recupereze în acest an, până la final, și să revină revină în elita tenisului. Aceasta chiar dacă muncește zi de zi pentru a reveni în vârf.

„Muncesc zi de zi, dar cu siguranţă o să-mi fie mai greu să revin acolo unde am fost. Îmi place foarte mult Moscova. Avem voie doar să ieşim la plimbare, nu avem voie să mergem în altă parte. Dar şi aşa sunt foarte emoţionată şi cu multă plăcere merg la Moscova”, a mai spus jucătoarea de tenis.

Turneul de tenis Kremlin Cup, care este programat la Moscova, este de categorie WTA 500. Imediat după ce se va încheia întrecerea din capitala Rusiei, Simona Halep va reveni în țară, la Cluj. Aici va juca în cadrul Transyvania Open, competiie de categorie WTA 250 cu premii totale în valoare de 235.238 de dolari.