Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep aruncă bomba cu privire la viitorul ei. Când se va lăsa de tenis. Vestea care va șoca întreaga lume
Simona Halep aruncă bomba cu privire la viitorul ei. Când se va lăsa de tenis. Vestea care va șoca întreaga lume

Simona Halep aruncă bomba cu privire la viitorul ei. Când se va lăsa de tenis. Vestea care va șoca întreaga lume

Din păcate, Simona Halep nu-şi revine aşa cum se aștepta după acea accidentare gravă. Sportiva a anunţat în cadrul conferinței de presă care a fost organizată luni, la Cluj-Napoca, în cadrul turneului de tenis Transylvania Open WTA 250, că va mai juca aproximativ trei ani.

Simona Halep a anunțat că intenționează să mai joace în circuitul profesionist de tenis aproximativ trei ani. Sportiva a mai subliniat faptul că în această perioadă rămasă vrea să devină mai agresivă în meciuri.

Simona Halep recunoaște că următoarele meciuri din acest an sunt „drept un bonus” deoarece revine după o accidentare gravă spunând că vrea să mai joace în circuitul profesionist încă doi, trei ani.

„Nu simt presiune din afară, nu simt presiune nici din partea mea anul acesta a fost o accidentare gravă, acum este ca un bonus… Am șansa la un bonus, de a mai juca câteva meciuri anul acesta… Mai am de jucat doi, trei ani, cu siguranță voi juca (la Transylvania Open) dacă voi fi aptă”, a declarat Simona Halep.

Planurile Simonei Halep după terminarea turneelor

„Ne gândim un pic la cum am jucat în 2013, jucam mai agresiv, o să adaptez la ce am jucat până acum, dar vreau să progresez, să lucrez la agresivitate un pic de la o săptămâna la alta intră în mine acest joc…. terminăm turneele de anul acesta și vom face un plan”, a mai spus tenismena.

Simona Halep a mai subliniat faptul că s-a obișnuit cu restricțiile din timpul pandemiei și că acestea nu-i afectează performanța: „Este un mod de a trăi, fiind vaccinată nu am prea multe reguli, trebuie doar să mă testez, acum mi se pare că este un mod de a trăi și l-am acceptat”, a explicat sportiva. Simona Halep, numărul 18 mondial, va juca marți cu Gabriela Ruse, ocupanta locului 85 mondial. Halep și Ruse au făcut pereche în proba de dublu de la turneul Indian Wells.

Ultima înfrângere suferit a fost în faţa Mariei Sakkari

În meciul Simona Halep – Maria Sakkari scorul a fost 4-6, 4-6. Astfel Simona Halep a fost învinsă de Maria Sakkari după un meci destul de greu pentru sportiva noastră.

Deşi Simona Halep a avut o revenire spectaculoasă, a fost prea târziu, aceasta pierzând în sferturi la Kremlin Cup. Reamintim Simona Halep a fost campioană în 2013 la turneul de la Moscova.