Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep a revenit după trei luni în circuit. Românca a pierdut dramatic un meci-maraton, la Montreal
Simona Halep a revenit după trei luni în circuit. Românca a pierdut dramatic un meci-maraton, la Montreal

Simona Halep a revenit după trei luni în circuit. Românca a pierdut dramatic un meci-maraton, la Montreal

Simona Halep a fost eliminată din cadrul turneului de la Montreal, după ce a cedat în trei seturi foarte disputate, în fața americancei Danielle Rose Collins.

Simona Halep (locul 13 în ierarhia mondială) a revenit în circuit după o absență de trei luni, provocată de problemele fizice. Românca a evoluat, în această dimineață, în cadrul turneului de la Montreal (Canada), în turul al 2-lea, împotriva americancei Danielle Rose Collins, în fața căreia a pierdut în trei seturi, scor 6-2, 4-6, 4-6, după 2 ore și 55 de minute.

Simona Halep a câștigat primul set, dar le-a cedat pe celelalte două

Simona a început foarte bine partida, s-a impus în primul act cu 6-2, apoi l-a cedat pe cel de-al doilea cu 4-6. În setul decisiv, americanca s-a impus tot cu 6-4. Halep a salvat patru mingi de meci, dar a pierdut la cea de-a cincea. În turul al 3-lea, Collins o va întâlni pe Jessica Pegula (SUA).

Simona Halep este dublă campioană la turneul din Canada, în 2016 și 2018. Românca are 22 de titluri WTA, dintre care două de Grand Slam, în timp ce Danielle Collins are două. Recent, Ion Țiriac a anunțat că jucătoarea de tenis va abandona cariera, pentru a se dedica familiei. Recent, Simona s-a logodit cu Toni Iuruc.

Nu vrea să se retragă prea curând din tenis

„Domnul Ţiriac vorbeşte des cu mine despre acest subiect. I-am spus, deşi nu prea crede, că eu încă vreau şi îmi doresc să joc tenis la nivel înalt! Este prioritatea mea numărul 1 (n.r. tenisul). Bineînţeles că şi familia, pentru că am făcut pasul şi m-am logodit”, reacționa Simona Halep vizavi de afirmațiile lui Ion Țiriac.

În ceea ce privește familia, ea afirma: „O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat. Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă.”

 

 

 

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: