Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep a răbufnit! Cine a inventat zvonuri despre îndrăgita sportivă? “Nu înțeleg de ce tot vorbiţi despre asta”
Simona Halep a răbufnit! Cine a inventat zvonuri despre îndrăgita sportivă?  “Nu înțeleg de ce tot vorbiţi despre asta”

Simona Halep a răbufnit! Cine a inventat zvonuri despre îndrăgita sportivă? “Nu înțeleg de ce tot vorbiţi despre asta”

Simona Halep și-a pierdut cumpătul! Sportiva e din ce în ce mai enervată de zvonurile care au ieșit la iveală. Aceasta este întrebată des când renunță la cariera ei, iar campioana nici nu vrea să se gândească la așa ceva.

Oamenii sunt interesați de viața profesională a Simonei Halep, iar acest subiect este foarte sensibil pentru sportivă.

Campioana s-a enervat la culme

Simona Halep trece printr-o perioadă de poveste după nunta cu Toni Iuruc. Aceasta se simte mai împlinită ca niciodată, dar au apărut anumite zvonuri care i-au stricat starea campioanei. Sportiva nu a dat importanță zvonurilor despre viața personală, dar o enervează la culme când se vorbește despre cariera ei. Câștigătoarea Rolan Garros 2018 și Wimbledon 2019 este deranjată de întrebarea pe care mulți oameni au început o pună, când renunță la tenis și la toată cariera ei. Antrenorii au declarat nu s-a pus problema de așa ceva și nu înțeleg de unde au pornit zvonurile.

Simona Halep o învinge pe Linette în 3 seturi la Cincinnati

Simona Halep are planuri mari de viitor

Sportiva a anunțat vrea participe la cât mai multe turnee după ce și-a regăsit plăcerea de a juca tenis și a concura cu cele mai bune jucătoare din lume. Fanii s-au liniștit după declarația campioanei.

”Nu înțeleg de ce tot vorbiți despre sfârșitul carierei mele! Pentru că nu este aproape! Îmi doresc să joc cât mai mult! Din cauza accidentărilor am avut puține îndoieli că aș mai putea, dar acum sunt foarte în formă, sunt sănătoasă și vreau să joc încă doi-trei-patru ani”, a spus Simona Halep la Telekom Sport.

Dumitru Dragomir a sfătuit-o se apuce de făcut copii

Dumitru Dragomir a venit cu un sfat pentru Simona Halep, în cadrul emisiunii ProSport Live. Acesta a sfătuit-o pe campioană se axeze pe făcut copii, fiind deja un idol în lumea tenisului.

”Văd că a renunțat și la antrenor. Să știi că ea mai poate juca doi-trei-patru ani! Și mai poate câștiga bani destui, cu toate că de bani nu mai are nevoie. Să facă doi-trei copii că au bani destui și ea, și bărbatul. Îl cunosc și pe Toni. Au bani, vedeți-vă de treabă! Să își crească copiii că să vedeți ce greu e la bătrânețe când ai copii. Acum, în jur de 30 de ani, e bine”, a spus fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal