Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep a căzut pradă nervilor în meciul de dublu de la Indian Wells. Cum s-a manifestat tenismena. Video
Simona Halep a căzut pradă nervilor în meciul de dublu de la Indian Wells. Cum s-a manifestat tenismena. Video

Simona Halep a căzut pradă nervilor în meciul de dublu de la Indian Wells. Cum s-a manifestat tenismena. Video

Perechea Simona Halep și Gabriela Ruse s-au calificat în turul doi la dublu, la Indian Wells - SUA. Numai că Simona a fost cu nervii la pâmânt în primul meci de la turneul american.

Simona Halep și Gabriela Ruse s-au calificat în turul doi la dublu, la Indian Wells – SUA. Numai că Halep a fost cu nervii la pâmânt în primul meci de la turneul american.

Româncele Simona Halep și Gabriela Ruse au debutat cu victorie în proba de dublu de la Indian Wells, trecând de favoritele 7, Darija Jurak (Croația) și Andreja Klepac (Slovenia), cu scorul de 7-5, 7-6(7).

Româncele au servit pentru meci, dar adversarele lor au revenit, au câștigat trei game-uri la rând și au fost la un pas să ducă meciul în decisiv.

Simona Halep și Gabriela Ruse fac tandem pentru prima oară în circuitul WTA, iar reprezentantele noastre au impresionat la debutul în proba de dublu de la Indian Wells. Chiar dacă s-au impus în minimum de seturi, meciul cu „dublistele” Darija Jurak și Andreja Klepac nu a fost deloc unul liniștit.

Ce a scos-o din sărite pe Simona Halep

Simona Halep și Gabriela Ruse lăsau impresia că vor câștiga fără emoții partida cu Darija Jurak și Andreja Klepac, conducând cu set și 5-3! În mod surprinzător, Darija și Andreja au reintrat în meci, și-au adjudecat trei game-uri consecutive și chiar și-au creat trei mingi de set la 5-6 și 15-40! Chiar dacă Simona s-a enervat și a dat cu racheta de pământ, echipa românească a rămas lucidă și le-a salvat pe toate, împingând actul în tie-break!

Halep și Ruse s-au completat una pe cealaltă în noaptea de joi spre vineri și au comunicat în permanență, inclusiv în pauzele de odihnă! Totuși, au existat și momente în care româncele s-au enervat, iar Simona a dat cu racheta de pământ după o minge pierdută.

„Ei bine, a fost distractiv”, a fost reacția Simonei Halep după meciul câștigat la dublu.

În optimile turneului de la Indian Wells, cuplul Simona Halep/Gabriela Ruse va întâlni perechea cehă Lucie Hradecka/Marie Bouzkova.

La simplu, Simona Halep va juca cu Marta Kostyuk, direct în turul doi, la Indian Wells.