Evenimentul Zilei > EVZ Special > Silviu Sergiu de la EVZ nu deține dovezi că jurnalistul Cătălin Prisăcariu „a fost scos de pe sticlă” de Ponta
Silviu Sergiu de la EVZ nu deține dovezi că jurnalistul Cătălin Prisăcariu „a fost scos de pe sticlă” de Ponta

Silviu Sergiu de la EVZ nu deține dovezi că jurnalistul Cătălin Prisăcariu „a fost scos de pe sticlă” de Ponta

În legătură cu articolul "Un invitat permanent la B1 confirmă: Ponta l-a scos pe Prisăcariu de la B1 TV", publicat de site-ul reportervirtual.ro, vreau să fac câteva precizări.

Articolul are la bază o postare a mea pe Facebook în care reaminteam faptul că Victor Ponta a dat în judecată mai mulți jurnaliști ai EVZ care au scris, de-a lungul timpului, despre relația de afaceri dintre el și Dan Șova si acuzațiile referitoare la complexurile Turceni și Rovinari.  În cuprinsul postării am scris că "Alții au pățit-o mai rău. Pe Cătălin Prisacariu Ponta l-a scos de pe sticlă". 

Intenția mea nu a fost să confirm sau să infirm informația cu pricina, din simplul motiv că nu dețin dovezi nici într-un sens, nici în celălalt. Ceea ce am făcut a fost să reproduc afirmațiile publice făcute de colegul meu Cătălin Prisacariu, fără, însă, a cita foarte exact sursa.
 

Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: