Evenimentul Zilei > Actualitate > SIBERIENCELE care au devenit senzaţia internetului cu mişcări năucitoare DIN FUND | GALERIE FOTO / VIDEO
SIBERIENCELE care au devenit senzaţia internetului cu mişcări năucitoare DIN FUND | GALERIE FOTO / VIDEO

SIBERIENCELE care au devenit senzaţia internetului cu mişcări năucitoare DIN FUND | GALERIE FOTO / VIDEO

Este considerat cel mai bun produs de export din Siberia şi a devenit celebru pentru stilul de dans pe care îl promovează, care a creat senzaţie pe internet. Este vorba despre clubul de dans Fraules Dancing Centre.

Clubul a fost vizitat şi de celebra coreografă Danielle Polanco, care a lucrat cu vedete precum Jennifer Lopez, Janet Jackson şi Beyonce. Aceasta a fost impresionată de mişcările siberiencelor.

Academia de dans a fost fondată de Yelena Yatkina şi a devenit foarte populară pe internet după ce a fost publicat un clip care prezenta regimul de antrenament a unora dintre dansatoare. Clipul a fost o adevărată senzaţie, aproape 30 de milioane de persoane vizionându-l.

"L-am filmat nu numai pentru a ne promova şcoala, ci pentru a arăta şi cât de grozav este aici, în Siberia. Este fantastic să vezi că a funcţionat şi că, fireşte, face ca centrul nostru de dans să fie din ce în ce mai popular", a declarat Yatkina potrivit Daily Mail.

Clipul prezintă o femeie care, nemulţumită de temperaturile scăzute, de minus 42 de grade Celsius, începe să viseze la o climă mai caldă. Visul său o duce până la dansatoarele de la Fraules Dancing Centre, care îşi etalează mişcările pe o plajă.

Fondatoarea academiei de dans a declarat că visul elevelor sale este de a câştiga competiţii care promovează acest stil de dans, vis care le încurajează să devină din ce în ce mai bune în ceea ce fac. Yatkina nu este străină de lumina relfectoarelor, ea având un rol în pelicula Step Up 2 şi a apărut şi pe Broadway, la o relansare a celebrului musical West Side Story.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.