Evenimentul Zilei > Actualitate > Și furat, și amendat. Ce a făcut un sucevean pentru a-și recupera sticla de alcool
Și furat, și amendat. Ce a făcut un sucevean pentru a-și recupera sticla de alcool

Și furat, și amendat. Ce a făcut un sucevean pentru a-și recupera sticla de alcool

Un sucevean a alertat autoritățile după ce i-a fost furată una dintre sticlele de alcool primite la pomană.

O situație nostimă a avut loc în Suceava, unde un bărbat s-a trezit fără băutura alcoolică pe care o savura chiar pe gardul unei biserici. Bărbatul a raportat furtul autorităților, însă lucrurile nu au decurs chiar cum își dorea el, fiindcă sticla de alcool nu se știe în ce măsură va fi recuperată și, mai mult decât atât, agenții de poliție l-au și amendat pentru că bea alcool în spațiul public.

I s-a furat o sticlă de băutură de la o pomană

Bărbatul din Suceava a luat parte la o pomană care a avut loc sâmbătă, 19 iunie. După ce a mâncat, și-a luat una din cele două sticle de băutură primite, s-a așezat pe gardul bisericii Sfântul Andrei (cartierul Burdujeni, municipiul Suceava) și a început să se cinstească.

Un alt bărbat i-a cerut acestuia să-i dea și lui o gură, însă cel din urmă a refuzat, motiv pentru care „infractorul” i-a furat sticla și dus a fost.

Indignat, bărbatul a sunat la 112 și a raportat agenților de poliție că i s-a furat o sticlă de alcool. Autoritățile l-au audiat, conform procedurii, însă lucrurile nu au decurs chiar cum și-a dorit „victima”.

Și furat, și amendat

Agenții de poliție au deschis, în urma plângerii suceveanului, un dosar penal pentru furt, însă nu se știe în ce măsură bărbatul își va recupera sticla de alcool.

Din păcate, fără a lua în calcul toate aspectele situației, bărbatul s-a trezit și furat, și amendat, fiindcă autoritățile l-au taxat pentru consumul de alcool în spațiul public, conform gandul.ro.

A furat un tanc pentru a face rost de o sticlă de alcool

O altă întâmplare inedită privind consumul de alcool a avut loc în orașul Murmansk, Rusia. În căutare urgentă de băutură, un bărbat din Rusia a furat un transportor blindat de armată MT-LB și a intrat cu el prin vitrina unui magazin alimentar.

Alexandr Vasiliev, care este șomer, a furat transportatorul din parcarea unei școli auto specializate DOSAAF, o organizație de stat, și a ajuns în oraș prin pădure. Potrivit informațiilor preliminare, făptașul era beat. În drum spre magazin, șoferul a “călcat în picioare” și o masina Daewoo Nexia, parcată în apropiere.

Presa rusă scrie că, înainte de a spulbera geamurile magazinului „Semia” de pe strada Severnaia 25, bărbatul de 30 de ani a organizat o adevărată vânătoare după sticla râvnită de alcool. Acesta  a coborât de câteva ori din transportorul blindat pentru a vedea mai bine pe unde să intre în magazin.

După impact, bărbatul a ieșit din vehiculul blindat și s-a îndreptat direct spre rafturile cu băuturi spirtoase, de unde a luat o sticlă de vin. Acesta o ținea în mână în momentul când oamenii legii l-au reținut.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: